A "The Hungarian Initiatives Foundation" felhívásai

Konferencia részvételek támogatása és ösztöndíjak magyar és amerikai állampolgárok részére az USA-ban és Magyarországon


Örömmel tájékoztatom arról, hogy a "The Hungary Initiatives Foundation" (http://www.hungaryfoundation.org/), melynek célja, hogy elősegítse és erősítse az amerikai-magyar kapcsolatokat, új ösztöndíjas pályázati felhívásokat tett közzé magyar és amerikai állampolgárok részére a következő területeken:


Magyar és amerikai állampolgárok amerikai és magyarországi konferenciákon való részvételeinek támogatása

Határidő: "The grants will be available on a first-come, first-served basis until all the available funds are disbursed."


Ösztöndíjak az USA-ba ( az Egyesült Államokba mesteri vagy doktori programokra a 2014/2015. tanévre felvételt nyert magyar állampolgárok számára)

Határidő: mielőbb, de legkésőbb 2014. július 31-ig.


Ösztöndíjak Magyarországra (magyar székhelyű oktatási intézménybe a 2014/2015. tanévre felvételt nyert amerikai állampolgárok részére)

Határidő: mielőbb, de legkésőbb 2014. július 31-ig.

 

Képgaléria

03.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus