1534986_731454706872645_26164730_o

A Szegedi Keresztény Roma Szakkollégium felvételi felhívása

A Szegedi Keresztény Roma Szakkollégium (SZKRSZ) hallgatói felvételt hirdet a 2014-2015. tanévre szegedi felsőoktatási intézmények bármely szakára jelentkező, vagy már ott tanuló diákok számára.

FELVÉTELI FELHÍVÁS

 

A Szegedi Keresztény Roma Szakkollégium (SZKRSZ) hallgatói felvételt hirdet a 2014-2015. tanévre szegedi felsőoktatási intézmények bármely szakára jelentkező, vagy már ott tanuló diákok számára. A Szeged-Csanádi Egyházmegye által alapított és fenntartott intézménybe azokat a diákokat várjuk, akik a felsőoktatási tanulmányaik magas szintű végzése mellett azonosulni tudnak a szakkollégium keresztény értékrendjével, vállalják a cigány és magyar identitásra egyaránt építő tanulmányi, kulturális és közösségi programokat, és a közös diákéletet roma társaikkal.

 

Célunk hozzájárulni a közéleti feladatvállalás iránt elkötelezett, aktív társadalmi párbeszédet folytató, sikeres értelmiségiek formálódásához, akik a szakmai kiválóságot ötvözik a társadalmi és szociális kérdések iránti érzékenységgel, a roma közösségek erősítésének társadalmi szolgálatával.

 

A jelentkezéseket kérjük eljutatni postai úton, ill. az épület nyitvatartási idejében személyesen a Szakkollégium címére: 6725 Szeged, Indóház tér 1.

 

Jelentkezési lap és további információ: www.szkrsz.hu

Jelentkezési határidő: 2014. július 31.

 

További tájékoztatás: a titkarsag@szkrsz.hu e-mail címre írt levélben kérhető


szokeresz_felveteli_2014

Képgaléria

08.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus