Beke_epulet_megkozelites_kicsi

Rerrich Béla téri korlátozások

Ezúton tájékoztatom, hogy a Szegedi Szabadtéri Játékok zavartalan lebonyolítása érdekében 2014. május 19. és szeptember 15. között az SZTE TTIK átadja a Rerrich Béla téren a használatában lévő terület egy részét.


Tisztelt Kolléga!


Ezúton tájékoztatom, hogy a Szegedi Szabadtéri Játékok zavartalan lebonyolítása érdekében 2014. május 19. és szeptember 15. között az SZTE TTIK átadja a Rerrich Béla téren a használatában lévő terület egy részét.

Ez idő alatt a Dóm tér Tisza felőli oldalán az úttest mellett, ferdén parkolhatnak személygépkocsik. Ez a parkolási zóna az ÁOK Oktatási Épület bejáratától az úttest BAL oldalán a megépülő színpad vonaláig érvényes.

A kijelölt területre csak engedéllyel, egyetemi illetve Szabadtéri által kiadott ÉRVÉNYES parkoló kártyával lehet behajtani ill. parkolni. A Szabadtéri Játékok munkarendje – próba és előadásrend – miatt, 18 óra után csak a fesztivál dolgozóinak gépjárművei tartózkodhatnak az említett helyszínen. (Szükség esetén ezt követően a városi parkoló zóna helyei már térítésmentesen rendelkezésre állnak dolgozóink számára is.)

Május 22-től a Rerrich tér gyalogos forgalma is korlátozásra kerül.

A Béke épületet a Dóm tér 7-8. árkádján át a Dóm tér 9. melletti kapu felől közelíthetik meg. A rendészek érvényes SZTE dolgozói vagy diákigazolvány felmutatását kérhetik.


Beke_epulet_megkozelites


A június 30-ig tartó Bolyai épületbe történő visszaköltözés miatt a szállítók szabad bejárást kapnak a Rerrich tér felőli kapun, a Bolyai főlépcsőház tér felőli oldaláig, ott rakodhatnak, majd ugyanazon útvonalon tudják

elhagyni a teret. A költözés miatt rakodást végző személyautókat alkalomszerűen szintén beengedik a rakodás idejére. Ezt az igényt a kapunál álló biztonsági őr felé minden alkalommal jelezni kell és a jogosultságot

dolgozói vagy Rerrich térre szóló parkolási kártyával igazolni kell. Parkolásra ez a terület nem használható, így kipakolás után kérjük a területet elhagyni.

Kérem szíveskedjen tájékoztatni dolgozóit és az érintett hallgatóságot (coospace) a változásról.


Dr. Varga Csaba

dékánhelyettes

 

Képgaléria

05.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 17.
  12:30 - 14:30
 • február 17.
  18:00 - 19:00
  Dr. Somody Imre hosszú ideig szerepelt a leggazdagabb magyarok toplistáján, neve összeforrt a vagyonát megalapozó Plusssz pezsgőtablettával. Neve sokak számára csenghet ismerősen akár az egészségügy, a közgazdaságtan vagy a politika területéről is. A kilencvenes évek végére jutott a csúcsra; karitatív és üzleti tevékenységéért számos kimagasló kitüntetést kapott. Aztán a sikeres üzletembert egyre több anyagi kudarc érte, miközben elvált és súlyosan megbetegedett. Élete 2014-ben gyökeresen új fordulatot vett... Minderről szívesen osztja meg gondolatait a hallgatósággal.
  Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/SOMODY200217
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja
 • február 21.
  11:00 - 13:00

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus