anekdota_25

Heti anekdota

"AZ KEVÉS…" - Máté Eörs


AZ KEVÉS…


AZ KEVÉS… Egyik évfolyamtársam Leindler Lászlónál írta a szakdolgozatát, de időközben Leindler egyéves ösztöndíjjal külföldre távozott.

Szakdolgozóit Szőkefalvi vette át. Mindjárt magához is hívta az évfolyamtársamat, hogy megbeszéljék a folytatást. Szőkefalvi megkérdezte, hogy milyen jegyei voltak analízisből.

– Talán emlékszik rá, professzor úr, hogy a szigorlaton rektori UV-val átmentem…

– Az kevés... Akkor beszámol analízis I, II-ből, komplex és valós függvénytanból… (6 féléves anyag!) Milyen nap is van ma? Kedd… Akkor pénteken!


Máté Eörs

Képgaléria

05.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus