koztarsasagi-osztondij

Hirdetmény a Köztársasági Ösztöndíj Pályázatok értékeléséről

A TTIK Köztársasági Ösztöndíj Bizottsága több ülésen értékelte a 94 db beérkezett pályázatot.


A TTIK Köztársasági Ösztöndíj Bizottsága több ülésen értékelte a 94 db beérkezett pályázatot. Az értékelés során, az Egyetemi Köztársasági Ösztöndíj Szabályzat alapján, meghatároztuk az érvényes pályázatok körét.


Kizárásra kerülete azok a pályázók, akik a pályázati időszakban nem teljesítettek 55 kreditet, vagy volt olyan kötelező tárgyuk, amit nem teljesítettek vagy a korrigált kreditindex átlaga nem érte el a 4,5-et.


Az érvényes pályázatok száma 83, a kizárt pályázatok száma 11. A Bizottság minden pályázatot részletesen értékelt, a kizártakat is.


Az érvényes pályázatokat a kari listaállítás szabályai szerint rendeztük sorba. A TTIK-n kerete 32 fő a 2014/15-ös tanévben.


A kari lista jelenleg csak javaslat. A pontszámok Modulóban történő áttekintése után július 10-én 12 óráig lehet fellebezéssel élni a oktdh@sci.u-szeged.hu címen.


A fellebbezés eredményéről legkésöbb július 11. 12.00 óráig értsítést kapnak a pályázók.

Július 7-én közzétett listátában a tanulmányi átlagok javításra kerültek!


Az végleges döntést az intézményi KÖB hozza meg.


Köztársasági Ösztöndíj Pályázat TTIK lista javaslat letölthető (pdf)Dr. Mucsi László
dékán


Szeged, 2014. júl. 08.

 

Képgaléria

02.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus