Információs- és képzési napok

Tisztelettel meghívjuk Önt a Csongrád Megyei Civil Információs Centrum 2014. II. félévében megrendezésre kerülő ingyenes információs– és képzési napjaira.


Az információs nap és képzés témaköreit a civilek érdeklődési körének megfelelően alakítottuk ki, azon kérdéskörök érintésével, melyekben a legtöbb segítségnyújtást végeztük az elmúlt időszakban.


Tematika:

 • Pályázatok készítésének módszertana, tipikus formai hibák, pénzügyi tervezés módszertana, elszámolások elkészítése, NEA pályázatok elszámolásának jó és rossz tapasztalatai
 • Civil szervezetek jogszabályi változásai, bírósági változásbejegyzési kérelmek kitöltése
 • 2015 évre szóló pályázatok civil szervezetek részére


Az alábbi linken elérhető a meghívó:

összesített.pdf

Képgaléria

11.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 17.
  12:30 - 14:30
 • február 17.
  18:00 - 19:00
  Dr. Somody Imre hosszú ideig szerepelt a leggazdagabb magyarok toplistáján, neve összeforrt a vagyonát megalapozó Plusssz pezsgőtablettával. Neve sokak számára csenghet ismerősen akár az egészségügy, a közgazdaságtan vagy a politika területéről is. A kilencvenes évek végére jutott a csúcsra; karitatív és üzleti tevékenységéért számos kimagasló kitüntetést kapott. Aztán a sikeres üzletembert egyre több anyagi kudarc érte, miközben elvált és súlyosan megbetegedett. Élete 2014-ben gyökeresen új fordulatot vett... Minderről szívesen osztja meg gondolatait a hallgatósággal.
  Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/SOMODY200217
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja
 • február 21.
  11:00 - 13:00

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus