ELI

Tudományos tanácskozást tartottak az ELI-ről Szegeden

Tudományos tanácskozást tartott Szegeden az ELI-HU Nonprofit Kft. nemzetközi összetételű munkacsoportja.


A szuperlézer projekt megvalósításáért felelős ELI-HU Nonprofit Kft. tudományos munkacsoportja Lehrner Lóránt ügyvezető igazgató koordinálásával 2012. október 26-27-én a Szegedi Tudományegyetemen tartotta a soron következő teljes ülését.

Az Osvay Károly vezette, Divéki Zsolt, Dombi Péter és Fülöp József tudományos projektmenedzserek által segített, az ELI-HU Nonprofit Kft. nemzetközi összetételű munkacsoportja áttekintette a tudományos- és technológiai berendezések koncepcionális tervezésének aktuális állását, kialakította a megvalósíthatósági tanulmány tudományos részének végleges verzióját, valamint aktualizálta a következő hónapok feladatait.

Végül a Szabó Gábor rektor üdvözölte a csoportokat, majd megtekintették a megvalósítás helyszínéül szolgáló, egykori öthalmi laktanya területét.


Forrás: szegedma.hu

Képgaléria

11.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus