ericsson_desktop

Ericsson C++ Programozó Bajnokság 2012 országos szakmai verseny

Regisztrációs határidő: 2012. október 26.


YOUR C++HANCE TO CHANGE TO WORLD

Érdekel a C++ programozás?
Szeretsz versenyezni? És utazni?

Szoftverfejlesztői vagy programozói munkát szeretnél, olyat, ahol Te is formálhatod a jövő technológiáját?
 
Ha igen, jó helyen jársz!
 
Az Ericsson C++ Programozó Bajnokság 2012 országos szakmai verseny hallgatóknak és frissdiplomásoknak.
 
Miért érdemes részt venni?
 
Izgalmas szakmai kihívás, új tapasztalat egy tekintélyes céggel együttműködve.

Értékes díjazás, mivel a fődíj egy utazás Stockholmba az Ericsson Experience Centerbe, valamint az első és második helyezett tablettel gazdagothat és a harmadik helyezett csapat minden tagja egy-egy E-book olvasót vihet haza.
 
Ha bejutsz a döntőbe, azzal egyúttal teljesíted az Ericsson K+F Központ szakmai felvételi tesztjét és egy lépéssel közelebb kerülsz az Ericssonos karrierhez!
 
Mi lesz a feladat?
 
A verseny három fordulós. Az első két forduló online zajlik, C++ programozási feladatok megoldását (a kódot) kell beküldeni, melyeket az Ericsson szakemberei, a feladat kiírói értékelnek.
 
A 2. selejtező forduló legjobb 10 csapata jut tovább az országos döntőbe, mely egy élő esemény lesz az Ericsson központjában az Ericsson kollégákkal együttműködve.
 
Részvételi feltételek:
 
A versenyre egyetemi/főiskolai hallgatók és frissdiplomások jelentkezését várjuk három fős csapatokban. Frissdiplomásnak számít, aki 2011-ben vagy 2012-ben diplomázott.

Regisztrációs határidő: 2012. október 26.


Ericsson C++ Programozó Bajnokság 2012

További információk:
www.ericssonbajnoksag.hu
www.facebook.com/ericssonbajnoksag

Képgaléria

13.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus