OXIT

A növények stressz tűrőképességét vizsgáló projekt indult

Egynapos konferencián mutatja be az MTA Szegedi Biológiai Központ, az újvidéki Erdészeti és Környezettudományi Intézet és a Szegedi Tudományegyetem Növénybiológiai Tanszék a növények stressz tűrőképességének vizsgálatán elért eddigi eredményeit.


Az MTA Szegedi Biológiai Központ, az újvidéki Erdészeti és Környezettudományi Intézet és a Szegedi Tudományegyetem Növénybiológiai Tanszék együttműködésében egynapos konferencia keretében mutatják be november 20-án az “Oxidatív stressz tűrőképesség növényekben: modellektől a fákig” (HUSRB/1002/214/036) című pályázatuk első évében elért eredményeket angol nyelvű előadások és megbeszélések keretében.


A projekt részleteiről az alábbi linkre kattintva tájékozódhat!


Forrás: SZEGEDma.hu

 

Képgaléria

04.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus