IMG_2273_1100px

Mérnökinformatikus MSc képzés a TTIK-n - már a tavaszi félévben is

JELENTKEZÉS HATÁRIDEJE 2012. NOVEMBER 15.


Leírás: A mérnökinformatikus mesterszak magas színvonalú képzés, mely az informatikai és műszaki területen is széleskörű műveltséget és használható tudást ad. A képzés az elméleti oktatás mellett a kreativitást hatékonyan fejlesztő, jelentős arányú laboratóriumi gyakorlatokra épül, melyek lefedik a szoftverfejlesztés, képfeldolgozás, szenzorhálózatok, robotika, méréstechnika és elektronika, FPGA áramkörök, orvosi jelfeldolgozás területeit is.

A szak elvégzésével lényegesen javulnak a minőségi álláshoz jutás feltételei, az alkotó tudást szerzett végzettek hamar vezető besoztásba kerülhetnek, a tanulmányaikat akár doktori képzésben is folytathatják.

A képzés már keresztfélévben, azaz 2013. februártól indul nappali és levelező formában is, a képzésre jelentkezni idén november 15-ig lehet a www.felvi.hu oldalon.

A szak könnyen áttekinthető, mégis kellően részletes leírása itt található: http://www.inf.u-szeged.hu/oktatas/szakok/mi/

 

Képgaléria

03.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus