IMG_2273_1100px

Mérnökinformatikus MSc képzés a TTIK-n - már a tavaszi félévben is

JELENTKEZÉS HATÁRIDEJE 2012. NOVEMBER 15.


Leírás: A mérnökinformatikus mesterszak magas színvonalú képzés, mely az informatikai és műszaki területen is széleskörű műveltséget és használható tudást ad. A képzés az elméleti oktatás mellett a kreativitást hatékonyan fejlesztő, jelentős arányú laboratóriumi gyakorlatokra épül, melyek lefedik a szoftverfejlesztés, képfeldolgozás, szenzorhálózatok, robotika, méréstechnika és elektronika, FPGA áramkörök, orvosi jelfeldolgozás területeit is.

A szak elvégzésével lényegesen javulnak a minőségi álláshoz jutás feltételei, az alkotó tudást szerzett végzettek hamar vezető besoztásba kerülhetnek, a tanulmányaikat akár doktori képzésben is folytathatják.

A képzés már keresztfélévben, azaz 2013. februártól indul nappali és levelező formában is, a képzésre jelentkezni idén november 15-ig lehet a www.felvi.hu oldalon.

A szak könnyen áttekinthető, mégis kellően részletes leírása itt található: http://www.inf.u-szeged.hu/oktatas/szakok/mi/

 

Képgaléria

09.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 17.
  12:30 - 14:30
 • február 17.
  18:00 - 19:00
  Dr. Somody Imre hosszú ideig szerepelt a leggazdagabb magyarok toplistáján, neve összeforrt a vagyonát megalapozó Plusssz pezsgőtablettával. Neve sokak számára csenghet ismerősen akár az egészségügy, a közgazdaságtan vagy a politika területéről is. A kilencvenes évek végére jutott a csúcsra; karitatív és üzleti tevékenységéért számos kimagasló kitüntetést kapott. Aztán a sikeres üzletembert egyre több anyagi kudarc érte, miközben elvált és súlyosan megbetegedett. Élete 2014-ben gyökeresen új fordulatot vett... Minderről szívesen osztja meg gondolatait a hallgatósággal.
  Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/SOMODY200217
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja
 • február 21.
  11:00 - 13:00

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus