IMG_2273_1100px

Mérnökinformatikus MSc képzés a TTIK-n - már a tavaszi félévben is

JELENTKEZÉS HATÁRIDEJE 2012. NOVEMBER 15.


Leírás: A mérnökinformatikus mesterszak magas színvonalú képzés, mely az informatikai és műszaki területen is széleskörű műveltséget és használható tudást ad. A képzés az elméleti oktatás mellett a kreativitást hatékonyan fejlesztő, jelentős arányú laboratóriumi gyakorlatokra épül, melyek lefedik a szoftverfejlesztés, képfeldolgozás, szenzorhálózatok, robotika, méréstechnika és elektronika, FPGA áramkörök, orvosi jelfeldolgozás területeit is.

A szak elvégzésével lényegesen javulnak a minőségi álláshoz jutás feltételei, az alkotó tudást szerzett végzettek hamar vezető besoztásba kerülhetnek, a tanulmányaikat akár doktori képzésben is folytathatják.

A képzés már keresztfélévben, azaz 2013. februártól indul nappali és levelező formában is, a képzésre jelentkezni idén november 15-ig lehet a www.felvi.hu oldalon.

A szak könnyen áttekinthető, mégis kellően részletes leírása itt található: http://www.inf.u-szeged.hu/oktatas/szakok/mi/

 

Képgaléria

11.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • október 28.
  18:00 - 19:00
  Előadó: Prof. Dr. Csermely Péter Széchenyi-díjas magyar biokémikus, hálózatkutató
  További információ: www.pedagogiaiestek.hu
  A Mentor(h)áló és az IH közös rendezvénye
  Belépőjegy 2300 Ft, SZTE-kártyával, diákigazolvánnyal, pedagógusigazolvánnyal 1600 Ft
 • november 4.
  14:00 - 16:00
 • november 12.
  18:00 - 19:30
  Újabb 21. századi, mindannyiunkat érintő és érdeklő téma, újabb kivételes felkészültségű előadó a nagysikerű Pedagógiai esték színpadán - vendégünk Steigervald Krisztián generációkutató, marketing szakember!
  Steigervald Krisztián 1999 óta foglalkozik a generációkkal, szakdolgozatát is ebből írta a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán. Nyolc évig dolgozott vezetőként a piackutatással foglalkozó GfK-ban, majd 2011-ben megalapította saját tanácsadó és piackutató cégét, az Emocionális Marketing Kft-t. A cég az elmúlt 7 évben több mint 100 multinacionális cég sikeres partnere volt.
  Krisztián egyedülálló módon mind a 6 ma élő generációval foglalkozik üzleti szinten is, a cégeknek marketing és HR témában ad tanácsokat, tart intergenerációs tréningeket, fókuszcsoportokat, előadásokat és csapatépítő napot. Kedvenc területe a marketing-kutatás és a marketing-pszichológia új irányú használata és összekapcsolása.
  Krisztián emellett a Lánchíd Rádió marketing szakértője volt, az Üzlet&Pszichológia marketing-témájú szerzője, állandó meghívott előadó a Corvinuson és a pécsi Közgázon, oktató a BKF-en, valamint egyéni coach, okleveles brief-coach, life-coach. Végül és nem utolsósorban: nagyszerű előadó!
  Steigervald Krisztián előadását minden szülő, nagyszülő, pedagógus számára "KÖTELEZŐ" programként javasoljuk, de jó szívvel ajánljuk a fiatalabb generációk képviselőinek figyelmébe is.

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus