TIK

DIPLOMAÁTADÓ ÜNNEPSÉG A TTIK-n

2012. FEBRUÁR 17-én (péntek) TANULMÁNYI és INFORMÁCIÓS KÖZPONT KONGRESSZUSI TERMÉBEN (Ady tér 10. ) 12 ÓRA


CSAK AZOK A HALLGATÓK KAPHATNAK DIPLOMÁT, AKIK A ZÁRÓVIZSGÁT SIKERESEN TELJESÍTIK ÉS AZ ELŐÍRT NYELVVIZSGA BIZONYÍTVÁNYT A TANULMÁNYI OSZTÁLYON JANUÁR 27-IG BEMUTATJÁK!!
AZON HALLGATÓK, AKIK MÁR BEMUTATTÁK A NYELVVIZSGA BIZONYÍTVÁNYUKAT NEM KELL ÚJRA EZT MEGTENNIÜK!


A VÉGZŐSÖKNEK 11 ÓRAKOR KELL MEGJELENNI A TIK KONGRESSZUSI TERMÉBEN!


A SZÜKSÉGES DIPLOMA-ADMINISZTRÁCIÓ ÉS RENDEZVÉNYELŐKÉSZÍTÉS MIATT, A SAJÁT ÉRDEKÉBEN IS KÉRJÜK AZ IDŐBEN VALÓ MEGJELENÉST AZ ÜNNEPSÉG ELŐTT.

Aki az ünnepségen nem kíván részt venni, azt a Tanulmányi Osztályon folyamatosan, de legkésőbb február 3-ig jelentse be. Felhívom a figyelmét, hogy aki a fenti időpontig nem nyilatkozik e-mailben arról, hogy a diplomaátadó ünnepségen kívánja átvenni a diplomáját, az az ünnepségen nem vehet részt.

A Kongresszusi terem korlátozott befogadóképessége miatt az ünnepségre a vendégek csak belépőkártyával mehetnek be. Minden hallgató 2 db belépőkártyát kaphat, mely darabonként 1.000,- Ft-os áron átvehető a TTIK TO 10-es szobájában (Szeged, Aradi vértanúk tere 1. sz.), 2012. február 1-10. között 10-től 12-ig, 13-tól 15 óráig, pénteken 10-13.00-ig. (A vendégjegyek ára a helyszínen, nyugta ellenében készpénzben fizethető.) Ezen felüli jegyvásárlásra csak a helyszínen, az ünnepség előtt lesz lehetőség.

Az ünnepségen hivatásos fényképész működik, a fényképek rendeléséről és átvételéről a helyszínen kapnak szórólapos tájékoztatást. A hozzátartozók korlátlanul, de kizárólag a nézőtérről készíthetnek fotókat vagy filmfelvételt.

A RENDEZVÉNY JELLEGÉRE VALÓ TEKINTETTEL KÉRJÜK AZ ALKALOMHOZ ILLŐ, ELEGÁNS ÜNNEPI (HÖLGYEKNEK NEM BÁLI!) ÖLTÉZÉKBEN VALÓ MEGJELENÉST!

Szeged, 2012. január 23.


(Dr. Mucsi László)
oktatási dékánhelyettes

Képgaléria

01.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus