TIK

DIPLOMAÁTADÓ ÜNNEPSÉG A TTIK-n

2012. FEBRUÁR 17-én (péntek) TANULMÁNYI és INFORMÁCIÓS KÖZPONT KONGRESSZUSI TERMÉBEN (Ady tér 10. ) 12 ÓRA


CSAK AZOK A HALLGATÓK KAPHATNAK DIPLOMÁT, AKIK A ZÁRÓVIZSGÁT SIKERESEN TELJESÍTIK ÉS AZ ELŐÍRT NYELVVIZSGA BIZONYÍTVÁNYT A TANULMÁNYI OSZTÁLYON JANUÁR 27-IG BEMUTATJÁK!!
AZON HALLGATÓK, AKIK MÁR BEMUTATTÁK A NYELVVIZSGA BIZONYÍTVÁNYUKAT NEM KELL ÚJRA EZT MEGTENNIÜK!


A VÉGZŐSÖKNEK 11 ÓRAKOR KELL MEGJELENNI A TIK KONGRESSZUSI TERMÉBEN!


A SZÜKSÉGES DIPLOMA-ADMINISZTRÁCIÓ ÉS RENDEZVÉNYELŐKÉSZÍTÉS MIATT, A SAJÁT ÉRDEKÉBEN IS KÉRJÜK AZ IDŐBEN VALÓ MEGJELENÉST AZ ÜNNEPSÉG ELŐTT.

Aki az ünnepségen nem kíván részt venni, azt a Tanulmányi Osztályon folyamatosan, de legkésőbb február 3-ig jelentse be. Felhívom a figyelmét, hogy aki a fenti időpontig nem nyilatkozik e-mailben arról, hogy a diplomaátadó ünnepségen kívánja átvenni a diplomáját, az az ünnepségen nem vehet részt.

A Kongresszusi terem korlátozott befogadóképessége miatt az ünnepségre a vendégek csak belépőkártyával mehetnek be. Minden hallgató 2 db belépőkártyát kaphat, mely darabonként 1.000,- Ft-os áron átvehető a TTIK TO 10-es szobájában (Szeged, Aradi vértanúk tere 1. sz.), 2012. február 1-10. között 10-től 12-ig, 13-tól 15 óráig, pénteken 10-13.00-ig. (A vendégjegyek ára a helyszínen, nyugta ellenében készpénzben fizethető.) Ezen felüli jegyvásárlásra csak a helyszínen, az ünnepség előtt lesz lehetőség.

Az ünnepségen hivatásos fényképész működik, a fényképek rendeléséről és átvételéről a helyszínen kapnak szórólapos tájékoztatást. A hozzátartozók korlátlanul, de kizárólag a nézőtérről készíthetnek fotókat vagy filmfelvételt.

A RENDEZVÉNY JELLEGÉRE VALÓ TEKINTETTEL KÉRJÜK AZ ALKALOMHOZ ILLŐ, ELEGÁNS ÜNNEPI (HÖLGYEKNEK NEM BÁLI!) ÖLTÉZÉKBEN VALÓ MEGJELENÉST!

Szeged, 2012. január 23.


(Dr. Mucsi László)
oktatási dékánhelyettes

Friss hírek RSS

Friss hírek

2022. május 26.
2022. május 13.

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket

fb-logo in-logo yt-logo