university_of_cyprus_campus

Ciprusi Nikóziai Egyetem nyári programok

2013. június 16-19.


Ezúton szeretnénk szíves figyelmükbe ajánlani egy a ciprusi Nikóziai Egyetem 2013. június 16-19. között megrendezésre kerülő nyári egyetemi programot.


Az egyetem Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Tanszéke most először szervezi meg a mester- és doktori képzésben részt vevő hallgatóknak szánt nyári egyetemét “Európa és a Közel-Kelet: kihívások és távlatok” címmel. A találkozó az eurózóna válságát, “az arab tavaszt” és a kelet-mediterrán térség energia és biztonsági kérdéseit helyezi fókuszba.

A nyári egyetem szervezői olyan mester- vagy doktori képzésben részt vevő hallgatók jelentkezését várják, akik az említett témával foglalkoznak, és készek azt tanulmány formájában bemutatni. Részvételre megfigyelői státusban is van lehetőség.


Részletes programfüzet - (PDF)


Nicosia, 2012. december 10.

 

Tisztelettel,

Dr. Botos Balázs
nagykövet

 

Képgaléria

01.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus