Kiállítás

"Ahogy még sosem láttad ..."

Meghívó az Ahogy még sosem láttad… fotó- és digitális képalkotási kiállításra

SZTE ÁOK Oktatási Épület, 1. emeleti előtér, Szeged, Dóm tér 13.

2011. október 7 – november 6., munkanapokon 8.00 – 19.00

A kiállítást Prof. Bari Ferenc, az SZTE ÁOK-TTIK Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézetének vezetője nyitja meg 2011. október 7-én 17.00-kor.

Az SZTE Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézete idén először szervezett egyetemi fotó- és képalkotási pályázatot. Ennek célja, hogy bemutassa a nagyközönségnek a tudományos kutatómunka során születő, de laikusok számára is esztétikai élményt nyújtó mikroszkópos és más képalkotási eljárással készült felvételeket, valamint számítógéppel készült matematikai struktúrákat, modelleket. A kiállításon a beküldött pályamunkák legjobbjait mutatjuk be.
Támogatók: IPA HU-SRB/0901/221/088, „Teaching Mathematics and Statistics in Sciences: modeling and computer-aided approach”, "Kutatók éjszakája"
Szervezők: Dr. Égerházi László, Dr. Tandori Júlia, Dr. Karsai János
Információ: eseménynaptár a www.model.u-szeged.hu portálon

2011. szeptember 23.
 

Dr. Karsai János
egyetemi docens, projektvezető
Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet

Képgaléria

07.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 17.
  12:30 - 14:30
 • február 17.
  18:00 - 19:00
  Dr. Somody Imre hosszú ideig szerepelt a leggazdagabb magyarok toplistáján, neve összeforrt a vagyonát megalapozó Plusssz pezsgőtablettával. Neve sokak számára csenghet ismerősen akár az egészségügy, a közgazdaságtan vagy a politika területéről is. A kilencvenes évek végére jutott a csúcsra; karitatív és üzleti tevékenységéért számos kimagasló kitüntetést kapott. Aztán a sikeres üzletembert egyre több anyagi kudarc érte, miközben elvált és súlyosan megbetegedett. Élete 2014-ben gyökeresen új fordulatot vett... Minderről szívesen osztja meg gondolatait a hallgatósággal.
  Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/SOMODY200217
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja
 • február 21.
  11:00 - 13:00

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus