Kiállítás

"Ahogy még sosem láttad ..."

Meghívó az Ahogy még sosem láttad… fotó- és digitális képalkotási kiállításra

SZTE ÁOK Oktatási Épület, 1. emeleti előtér, Szeged, Dóm tér 13.

2011. október 7 – november 6., munkanapokon 8.00 – 19.00

A kiállítást Prof. Bari Ferenc, az SZTE ÁOK-TTIK Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézetének vezetője nyitja meg 2011. október 7-én 17.00-kor.

Az SZTE Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézete idén először szervezett egyetemi fotó- és képalkotási pályázatot. Ennek célja, hogy bemutassa a nagyközönségnek a tudományos kutatómunka során születő, de laikusok számára is esztétikai élményt nyújtó mikroszkópos és más képalkotási eljárással készült felvételeket, valamint számítógéppel készült matematikai struktúrákat, modelleket. A kiállításon a beküldött pályamunkák legjobbjait mutatjuk be.
Támogatók: IPA HU-SRB/0901/221/088, „Teaching Mathematics and Statistics in Sciences: modeling and computer-aided approach”, "Kutatók éjszakája"
Szervezők: Dr. Égerházi László, Dr. Tandori Júlia, Dr. Karsai János
Információ: eseménynaptár a www.model.u-szeged.hu portálon

2011. szeptember 23.
 

Dr. Karsai János
egyetemi docens, projektvezető
Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet

Képgaléria

13.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus