Startup Spring - a Nemzeti Innovációs Hivatal és a Nemzetgazdálkodási Minisztérium pályázata

A Nemzeti Innovációs Hivatal és a Nemzetgazdálkodási Minisztérium Startup Spring címen pályázati felhívást tett közzé.

A Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) és a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) a BudapestHub és nemzetközi szereplők támogatásával kettős célt fogalmazott meg a „Startup Spring” létrehozásával. Fő célként szeretnének hozzájárulni ahhoz a folyamathoz, amelynek eredményeképpen Budapest felkerül a világ startup térképére, mint a Közép-európai régió startup központja. A másik fontos cél, hogy erősítsék a hazai startup ökoszisztémában tevékenykedők együttműködését és régióbeli kapcsolatrendszerét.

2014. április 2-án kerül megrendezésre a Közép-európai Startup Verseny, amelyre elsősorban a közép-európai regió országaiból várják a szervezők az induló technológiai vállalkozások projektötleteit, amelyek még ‘early stage’, vagyis korai fázisúaknak tekinhetők.

 

További információk és a pályázati felhívás teljes anyaga megtekinthető az alábbi honlapokon:

http://www.startupspring.eu

http://www.nih.gov.hu

 

A pályázat jelentkezési határideje: 2014. március 17.

Képgaléria

09.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus