Startup Spring - a Nemzeti Innovációs Hivatal és a Nemzetgazdálkodási Minisztérium pályázata

A Nemzeti Innovációs Hivatal és a Nemzetgazdálkodási Minisztérium Startup Spring címen pályázati felhívást tett közzé.

A Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) és a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) a BudapestHub és nemzetközi szereplők támogatásával kettős célt fogalmazott meg a „Startup Spring” létrehozásával. Fő célként szeretnének hozzájárulni ahhoz a folyamathoz, amelynek eredményeképpen Budapest felkerül a világ startup térképére, mint a Közép-európai régió startup központja. A másik fontos cél, hogy erősítsék a hazai startup ökoszisztémában tevékenykedők együttműködését és régióbeli kapcsolatrendszerét.

2014. április 2-án kerül megrendezésre a Közép-európai Startup Verseny, amelyre elsősorban a közép-európai regió országaiból várják a szervezők az induló technológiai vállalkozások projektötleteit, amelyek még ‘early stage’, vagyis korai fázisúaknak tekinhetők.

 

További információk és a pályázati felhívás teljes anyaga megtekinthető az alábbi honlapokon:

http://www.startupspring.eu

http://www.nih.gov.hu

 

A pályázat jelentkezési határideje: 2014. március 17.

Képgaléria

09.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 17.
  12:30 - 14:30
 • február 17.
  18:00 - 19:00
  Dr. Somody Imre hosszú ideig szerepelt a leggazdagabb magyarok toplistáján, neve összeforrt a vagyonát megalapozó Plusssz pezsgőtablettával. Neve sokak számára csenghet ismerősen akár az egészségügy, a közgazdaságtan vagy a politika területéről is. A kilencvenes évek végére jutott a csúcsra; karitatív és üzleti tevékenységéért számos kimagasló kitüntetést kapott. Aztán a sikeres üzletembert egyre több anyagi kudarc érte, miközben elvált és súlyosan megbetegedett. Élete 2014-ben gyökeresen új fordulatot vett... Minderről szívesen osztja meg gondolatait a hallgatósággal.
  Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/SOMODY200217
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja
 • február 21.
  11:00 - 13:00

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus