ITech_Challenge_2014

ITech Challenge 2014

Idén újra ITech Challenge! A verseny 2006 óta az informatikus hallgatók országos bajnoksága, idéntől azonban már diplomával rendelkező szakemberek jelentkezését is várja!


ITech Challenge

- érdekelnek az üzleti és informatikai problémák?
- kipróbálnád magad egy igazi szakmai versenyen?
- szeretnél értékes tapasztalatokkal és nyereményekkel gazdagodni?

 

Jelentkezz 2014. március 24-ig az ITech Challenge versenyre, és próbáld ki magad nagypályán!


Idén újra ITech Challenge! A verseny 2006 óta az informatikus hallgatók országos bajnoksága, idéntől azonban már diplomával rendelkező szakemberek jelentkezését is várja!

A bajnokság során támogatóink szakértői által kidolgozott IT esettanulmány feladatok és kvízkérdések megoldásán keresztül megismekedhetsz az IT szakemberek munkájával, miközben szakmai tapasztalatot is szerzel.


A 3 fordulós online selejtező során saját, virtuális irodádban oldhatod meg a rád váró feladatokat, adhatsz választ az ügyfelek, munkatársak felmerülő problémáira. A selejtező eredményei alapján a legjobb csapatok bekerülnek az áprilisban megrendezésre kerülő döntőbe. A továbbjutásnál külön rangsort állítunk a diák és a tapasztalt csapatoknak, akik a jelentkezés arányában jutnak tovább a döntőbe. Például jelentkezik 60 diák és 40 nem diák csapat, így a döntőbe 6 diák és 4 nem diák csapat jut tovább.

 

A feladatok során a a támogatóink tevékenységéhez kapcsolódó témákra számíthatnak a játékosok.
 

2014-től a már nem tanuló IT szakemberek számára is megghirdetjük a versenyt, ők közvetlenül jelentkezhetnek a regisztrációnál. Diákként a regisztrációhoz szükséges kódot iskolád helyi szervezőjétől kaphatod meg. A nevezés díjtalan.


Háromfős csapatban várjuk jelentkezéseteket 2014. március 24-ig a weboldalon:
www.itechchallenge.hu/regisztracio
 

Értesülj a legfrissebb információkról, csatlakozz facebook csoportunkhoz:
www.facebook.com/itech.challenge
 

Ha szeretnél értesülni aktuális versenyeinkről és támogatóink állásajánlatairól, iratkozz fel hírlevelünkre!


Részletes információk az ITech Challenge 2014 honlapján.

 

Képgaléria

04.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 17.
  12:30 - 14:30
 • február 17.
  18:00 - 19:00
  Dr. Somody Imre hosszú ideig szerepelt a leggazdagabb magyarok toplistáján, neve összeforrt a vagyonát megalapozó Plusssz pezsgőtablettával. Neve sokak számára csenghet ismerősen akár az egészségügy, a közgazdaságtan vagy a politika területéről is. A kilencvenes évek végére jutott a csúcsra; karitatív és üzleti tevékenységéért számos kimagasló kitüntetést kapott. Aztán a sikeres üzletembert egyre több anyagi kudarc érte, miközben elvált és súlyosan megbetegedett. Élete 2014-ben gyökeresen új fordulatot vett... Minderről szívesen osztja meg gondolatait a hallgatósággal.
  Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/SOMODY200217
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja
 • február 21.
  11:00 - 13:00

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus