ITech_Challenge_2014

ITech Challenge 2014

Idén újra ITech Challenge! A verseny 2006 óta az informatikus hallgatók országos bajnoksága, idéntől azonban már diplomával rendelkező szakemberek jelentkezését is várja!


ITech Challenge

- érdekelnek az üzleti és informatikai problémák?
- kipróbálnád magad egy igazi szakmai versenyen?
- szeretnél értékes tapasztalatokkal és nyereményekkel gazdagodni?

 

Jelentkezz 2014. március 24-ig az ITech Challenge versenyre, és próbáld ki magad nagypályán!


Idén újra ITech Challenge! A verseny 2006 óta az informatikus hallgatók országos bajnoksága, idéntől azonban már diplomával rendelkező szakemberek jelentkezését is várja!

A bajnokság során támogatóink szakértői által kidolgozott IT esettanulmány feladatok és kvízkérdések megoldásán keresztül megismekedhetsz az IT szakemberek munkájával, miközben szakmai tapasztalatot is szerzel.


A 3 fordulós online selejtező során saját, virtuális irodádban oldhatod meg a rád váró feladatokat, adhatsz választ az ügyfelek, munkatársak felmerülő problémáira. A selejtező eredményei alapján a legjobb csapatok bekerülnek az áprilisban megrendezésre kerülő döntőbe. A továbbjutásnál külön rangsort állítunk a diák és a tapasztalt csapatoknak, akik a jelentkezés arányában jutnak tovább a döntőbe. Például jelentkezik 60 diák és 40 nem diák csapat, így a döntőbe 6 diák és 4 nem diák csapat jut tovább.

 

A feladatok során a a támogatóink tevékenységéhez kapcsolódó témákra számíthatnak a játékosok.
 

2014-től a már nem tanuló IT szakemberek számára is megghirdetjük a versenyt, ők közvetlenül jelentkezhetnek a regisztrációnál. Diákként a regisztrációhoz szükséges kódot iskolád helyi szervezőjétől kaphatod meg. A nevezés díjtalan.


Háromfős csapatban várjuk jelentkezéseteket 2014. március 24-ig a weboldalon:
www.itechchallenge.hu/regisztracio
 

Értesülj a legfrissebb információkról, csatlakozz facebook csoportunkhoz:
www.facebook.com/itech.challenge
 

Ha szeretnél értesülni aktuális versenyeinkről és támogatóink állásajánlatairól, iratkozz fel hírlevelünkre!


Részletes információk az ITech Challenge 2014 honlapján.

 

Képgaléria

02.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus