szavazás

Hirdetmény az SZTE TTIK dékánválasztásáról

A Tanszékvezetők Tanácsadó Testületének Kari Tanáccsal közös, nyilvános ülésére, amelyen lehetőség nyílik a dékáni programok bemutatására, 2014. március 21-én 13 órakor kerül sor. Az ülés helyszíne: Kiss Árpád terem (Szeged, Rerrich Béla tér, Béke épület).


Az NKI 2014. január 7-ei számában megjelent a pályázati felhívás az SZTE Természettudományi és Informatikai Kara dékáni tisztségének betöltésére. A felhívásra két pályázat érkezett. A dékáni pályázatokat véleményező Kari Tanács ülés időpontja: 2014. március 28.A Tanszékvezetők Tanácsadó Testületének Kari Tanáccsal közös, nyilvános ülésére,

amelyen lehetőség nyílik a dékáni programok bemutatására,

2014. március 21-én 13 órakor

kerül sor.

Az ülés helyszíne: Kiss Árpád terem (Szeged, Rerrich Béla tér, Béke épület).

A nyilvános tanácsülésre a kar közélet iránt érdeklődő valamennyi dolgozóját várjuk!Szeged, 2014. március 3.


Dr. Bari Ferenc egyetemi tanár s.k.,
a dékánválasztást koordináló bizottság
elnökeDr. Gingl Zoltán dékáni pályázata

Dr. Mucsi László dékáni pályázata

Képgaléria

04.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus