Részvételi felhívás: ECCE Mundus szemináriumok: Almati, Kazahsztán és Budapest


Kedves Erasmus Koordinátorok!
Kedves Oktatóink!

Örömmel értesítem, hogy az ECCE Mundus (Enhancing Cross-regional Cooperation in Erasmus Mundus) konzorcium részvételi felhívást tett közzé felsõoktatási intézmények képviselõi részére ECCE Mundus szemináriumokon való részvételre, melyeket az osztrák, magyar és szlovák Erasmus Mundus Nemzeti Irodák szerveznek.

Az ECCE Mundus projekt célja, hogy támogassa és elõsegítse az együttmûködéseket az Erasmus Mundus program, a közös képzések és nemzetközi mobilitás terén.

A szemináriumok résztvevõi felsõoktatási intézmények képviselõi a következõ országokból, régiókból:

Az ECCE Mundus projekt keretében hozzávetõlegesen 35 EU-n kívüli és 30 EU-s felsõoktatási intézmény képviselõje részesülhet támogatásban a következõ két szeminárium egyikén való részvételre:

A részletes felhívás megtalálható a csatolt dokumentumban és a www.eccemundus.eu honlapon.

A részvételi szándéknyilatkozat és a benyújtandó költségvetési terv szintén a honlapunkról tölthetõ le.

A jelentkezés határideje: 2014. február 2. 12:00 pm (éjfél)

Várjuk szíves érdeklõdését! Az ECCE Mundus konzorcium továbbá szíves segítségét kéri abban, hogy felhívásunk minél több érintett felsõoktatási munkatárshoz jusson el. További információt az eccemundus@tpf.hu címen kérhet.

Képgaléria

02.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus