European Innovation Academy felhívása


European Innovation Academy (EIA) felhívása a most induló nyári programjukról, amelynek célja, hogy a világ minden részéről meghívják a legtehetségesebb, legmotiváltabb, innovatív ötletekkel rendelkező egyetemi hallgatókat annak érdekében, hogy ötleteik sikeres megvalósításához útmutatást, segítséget nyújtsanak a világ 60 neves professzora és a legnagyobb nemzetközi cégek képviselőnek támogatásával.


A program főként az IT alkalmazásokkal összefüggő innovációs ötletekre és azok megvalósításának elősegítésére fókuszál.


Kérem, hogy a program iránt érdeklődő hallgatók a Nemzetközi Mobilitási Irodának, személy szerint nekem e-mailen (gabriella.balog.molnar@rekt.szte.hu) minél előbb jelezzék részvételi szándékukat, hogy

azokat összesítve az SZTE Innovációs Igazgatóságára továbbíthassam illetékességből és a további koordináció érdekében.


Köszönettel és tisztelettel.


Balogné Molnár Gabriella

Nemzetközi Mobilitási Iroda vezetője


www.inacademy.eu
www.facebook.com/innovationme

 

Képgaléria

02.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 17.
  12:30 - 14:30
 • február 17.
  18:00 - 19:00
  Dr. Somody Imre hosszú ideig szerepelt a leggazdagabb magyarok toplistáján, neve összeforrt a vagyonát megalapozó Plusssz pezsgőtablettával. Neve sokak számára csenghet ismerősen akár az egészségügy, a közgazdaságtan vagy a politika területéről is. A kilencvenes évek végére jutott a csúcsra; karitatív és üzleti tevékenységéért számos kimagasló kitüntetést kapott. Aztán a sikeres üzletembert egyre több anyagi kudarc érte, miközben elvált és súlyosan megbetegedett. Élete 2014-ben gyökeresen új fordulatot vett... Minderről szívesen osztja meg gondolatait a hallgatósággal.
  Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/SOMODY200217
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja
 • február 21.
  11:00 - 13:00

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus