European Innovation Academy felhívása


European Innovation Academy (EIA) felhívása a most induló nyári programjukról, amelynek célja, hogy a világ minden részéről meghívják a legtehetségesebb, legmotiváltabb, innovatív ötletekkel rendelkező egyetemi hallgatókat annak érdekében, hogy ötleteik sikeres megvalósításához útmutatást, segítséget nyújtsanak a világ 60 neves professzora és a legnagyobb nemzetközi cégek képviselőnek támogatásával.


A program főként az IT alkalmazásokkal összefüggő innovációs ötletekre és azok megvalósításának elősegítésére fókuszál.


Kérem, hogy a program iránt érdeklődő hallgatók a Nemzetközi Mobilitási Irodának, személy szerint nekem e-mailen (gabriella.balog.molnar@rekt.szte.hu) minél előbb jelezzék részvételi szándékukat, hogy

azokat összesítve az SZTE Innovációs Igazgatóságára továbbíthassam illetékességből és a további koordináció érdekében.


Köszönettel és tisztelettel.


Balogné Molnár Gabriella

Nemzetközi Mobilitási Iroda vezetője


www.inacademy.eu
www.facebook.com/innovationme

 

Képgaléria

08.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus