Prometeo Project

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az equadori kormány kezdeményezésére létrehozott Prometeo Project ösztöndíj pályázatot hirdet MSc vagy PhD végzettségű kutatók és tanárok részére.

A Project célja, hogy az élettudományok, a természeti erőforrások valamint a termelés és innováció tudományterületeken széleskörű tapasztalatokkal rendelkező külföldi és equadori szakemberek akadémiai és kutatási projektek fejlesztésében vegyenek részt számos equadori fogadó intézményben (egyetemek, műszaki és technológiai intézetek stb).

 

Pályázat benyújtási határidő: folyamatos

A pályázati kiírás teljes anyaga megtekinthető a Prometeo Investigación Formación Desarollo  honlapján  http://postulaprometeo.educacionsuperior.gob.ec/Prometeo/inicio.do

 

Képgaléria

12.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus