Nívódíj a legjobb, kémiai témájú diplomamunkákért


A Magyar Kémikusok Egyesülete idén is nívódíjjal jutalmazza azokat a nappali tagozatos, mesterszakos (MSc) hallgatókat, akik kémiával kapcsolatos témában készítenek kiemelkedő diplomamunkát. Nemcsak vegyész, hanem vegyészmérnök, gyógyszerész, környezettudós és kémiatanár hallgatók dolgozatait is várják, és szóba jöhetnek határterületek is.

A nívódíj adományozásának célja az önálló ötletek és munkák díjazása, a tehetséges ifjú szakemberek ösztönzése, számukra fórum biztosítása. Az MKE az egyes intézményektől kéri be díjazásra javasolt diplomamunkákat, amelyek közül az egyesület Műszaki Tudományos Bizottsága választja ki a nívódíjra érdemeseket.

A díjazottak oklevelet és pénzjutalmat kapnak, amelyek átadására 2013. október végén, a szegedi ifjúsági Kémiai Napok keretében kerül sor. A nívódíjjal elismert hallgatók ezen túlmenően előadást is tarthatnak kutatási témáikról, névsoruk pedig megjelenik a Magyar Kémikusok Lapjában.

 

Képgaléria

11.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus