nlg_tok_tabor

Országos természettudományos önképzőköri tábor Mártélyon

Június 25-30. között kerül sor a hódmezővásárhelyi Németh László Természettudományos ÖnképzőKör (NL TÖK) I. Nyári Táborára.

Június 25-30. között kerül sor a hódmezővásárhelyi Németh László Természettudományos ÖnképzőKör (NL TÖK) I. Nyári Táborára. A tábor helyszíne a mártélyi a Bodnár Bertalan Természet- és Környezetvédelmi Oktatóközpont lesz. Mivel érkeznek diákok, tanárok és tudósok is az ország különböző részeiből (Budapest, Gyöngyös, stb.), ezért ez lesz egyúttal az I. Országos TÖK tábor is.

A tábor során a tehetséges középiskolások számos előadást hallgathatnak meg a műszaki és természettudományok különböző témaköreiből. A meghívott előadók között van az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar több neves kutatója is, köztük Prof. Dr. Szabó Gábor akadémikus fizikus, az SZTE rektora (aki a tábor hivatalos megnyitóját is tartja), Prof. Dr. Krisztin Tibor akadémikus matematikus, az SZTE Bolyai Intézet vezetője, valamint Dr. Kukovecz Ákos vegyész, MTA-SZTE Lendület kutatócsoport-vezető is.

A meghívott kutatók által prezentált témák mellett diákelőadások, logikai játékok, kísérletes bemutatók, valamint sport- és egyéb
szabadidős foglakozások is színesítik a tábor programját.

További információk a honlapon:
https://sites.google.com/site/nemethlaszlotok/nyari-toek-tabor-2013

Főszervező:
Szittyai István
matematika-fizika szakos tanár, NL TÖK főpatrónus
istvan.szittyai@gmail.com

Képgaléria

07.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • október 28.
  18:00 - 19:00
  Előadó: Prof. Dr. Csermely Péter Széchenyi-díjas magyar biokémikus, hálózatkutató
  További információ: www.pedagogiaiestek.hu
  A Mentor(h)áló és az IH közös rendezvénye
  Belépőjegy 2300 Ft, SZTE-kártyával, diákigazolvánnyal, pedagógusigazolvánnyal 1600 Ft
 • november 4.
  14:00 - 16:00
 • november 12.
  18:00 - 19:30
  Újabb 21. századi, mindannyiunkat érintő és érdeklő téma, újabb kivételes felkészültségű előadó a nagysikerű Pedagógiai esték színpadán - vendégünk Steigervald Krisztián generációkutató, marketing szakember!
  Steigervald Krisztián 1999 óta foglalkozik a generációkkal, szakdolgozatát is ebből írta a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán. Nyolc évig dolgozott vezetőként a piackutatással foglalkozó GfK-ban, majd 2011-ben megalapította saját tanácsadó és piackutató cégét, az Emocionális Marketing Kft-t. A cég az elmúlt 7 évben több mint 100 multinacionális cég sikeres partnere volt.
  Krisztián egyedülálló módon mind a 6 ma élő generációval foglalkozik üzleti szinten is, a cégeknek marketing és HR témában ad tanácsokat, tart intergenerációs tréningeket, fókuszcsoportokat, előadásokat és csapatépítő napot. Kedvenc területe a marketing-kutatás és a marketing-pszichológia új irányú használata és összekapcsolása.
  Krisztián emellett a Lánchíd Rádió marketing szakértője volt, az Üzlet&Pszichológia marketing-témájú szerzője, állandó meghívott előadó a Corvinuson és a pécsi Közgázon, oktató a BKF-en, valamint egyéni coach, okleveles brief-coach, life-coach. Végül és nem utolsósorban: nagyszerű előadó!
  Steigervald Krisztián előadását minden szülő, nagyszülő, pedagógus számára "KÖTELEZŐ" programként javasoljuk, de jó szívvel ajánljuk a fiatalabb generációk képviselőinek figyelmébe is.

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus