koztarsasagi-osztondij

KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJ 2013/2014. tanév

Intézményi rangsor felterjesztése


Tisztelt Pályázók!


Az Egyetemi Köztársasági Ösztöndíj Bizottság 2013.07.16-ai ülésén jóváhagyta a kari felterjesztettek névsorát. Az alábbi linken olvasható a kari lista. A korábban kihirdetett javaslat a fellebbezések után érdemben nem

változott, a javasoltak sorrendjében történt néhány változás.


A listán szereplőknek gratulál a Kari Köztársasági Ösztöndíj Bizottság és kívánjuk, hogy tanulmányaik során további hasonló szép eredményeket érjenek el!


Az oklevelek átadására az őszi félévben kerül sor kari ünnepség keretében.


Üdvözlettel

Dr. Mucsi László
Kari KÖB Elnök
általános és oktatási dékánhelyettes

Képgaléria

13.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus