geo_kupa

Összecsapnak a földrajzosok, földtudósok!

Batükaptúra, bahada, krioturbáció, porosz út, GDP, fordizmus…
Ezekkel a szavakkal indították útnak a Földrajzi és Földtani Tanszékcsoport hallgatói az I. Geo Kupát.


geo_kupa_small


Összecsapnak a földrajzosok, földtudósok!Batükaptúra, bahada, krioturbáció, porosz út, GDP, fordizmus…


Ezekkel a szavakkal indították útnak a Földrajzi és Földtani Tanszékcsoport hallgatói

az I. Geo Kupát.Hagyományteremtő célzattal idén első ízben rendezik meg a szakmai vetélkedőt, amelyre 2013. április 10-én kerül sor 18 órától a Krajkó Gyula előadóban.

A megmérettetésre, Földrajz és Földtudomány BSc-sek, Geográfus MSc-sek és PhD hallgatók egyaránt jelentkeztek, összesen 66 hallgató (22 db 3 fős csapat). A szervezők izgalmas és érdekes feladatokkal várják a csapatokat. A legjobbak oklevelet vihetnek haza, valamint a kupát követő esti Geográfus-geológus szakesten a JUGYU Klubban ingyen vehetnek részt!
 

Képgaléria

13.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus