labview

LabVIEW Programozói Verseny – dobogón a ságvárisok

A második helyezést elért csapat felkészítésében a TTIK egyik munkatársa is részt vett.


A National Instruments Hungary Kft. szervezésében 2013. április 19-én került megrendezésre a VISUAL Thinking - LabVIEW programozó verseny döntője középiskolás diákok számára. A versenyre regisztrált 84 csapatból a legjobb 15 csapat mérte össze tudását a döntőn. A verseny első két, internetes fordulójában a csapatoknak egy-egy programozási feladat elméleti megoldását kellett beküldeniük, míg a debreceni döntőben a diákok már egy érdekes, valós kísérletet vezéreltek myDAQ adatgyűjtő eszköz és LabVIEW szoftver használatával.

Az SZTE Ságvári Endre Gyakorló Gimnázium 11.A osztályának csapata (Makk László, Rovó Judit, Somogyvári Kristóf) a döntőben az értékes 2. helyezést érte el. Támogató tanáruk az iskola részéről Fodor Zsolt, a döntőre való felkészítésükben pedig az SZTE TTIK Műszaki Informatika Tanszékének munkatársa, Dr. Mingesz Róbert működött közre.


A csapat sikeréhez az SZTE TTIK vezetősége ezúton is gratulál!


Forrás: http://hungary.ni.com/labview-verseny

Képgaléria

10.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus