labview

LabVIEW Programozói Verseny – dobogón a ságvárisok

A második helyezést elért csapat felkészítésében a TTIK egyik munkatársa is részt vett.


A National Instruments Hungary Kft. szervezésében 2013. április 19-én került megrendezésre a VISUAL Thinking - LabVIEW programozó verseny döntője középiskolás diákok számára. A versenyre regisztrált 84 csapatból a legjobb 15 csapat mérte össze tudását a döntőn. A verseny első két, internetes fordulójában a csapatoknak egy-egy programozási feladat elméleti megoldását kellett beküldeniük, míg a debreceni döntőben a diákok már egy érdekes, valós kísérletet vezéreltek myDAQ adatgyűjtő eszköz és LabVIEW szoftver használatával.

Az SZTE Ságvári Endre Gyakorló Gimnázium 11.A osztályának csapata (Makk László, Rovó Judit, Somogyvári Kristóf) a döntőben az értékes 2. helyezést érte el. Támogató tanáruk az iskola részéről Fodor Zsolt, a döntőre való felkészítésükben pedig az SZTE TTIK Műszaki Informatika Tanszékének munkatársa, Dr. Mingesz Róbert működött közre.


A csapat sikeréhez az SZTE TTIK vezetősége ezúton is gratulál!


Forrás: http://hungary.ni.com/labview-verseny

Képgaléria

01.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 17.
  12:30 - 14:30
 • február 17.
  18:00 - 19:00
  Dr. Somody Imre hosszú ideig szerepelt a leggazdagabb magyarok toplistáján, neve összeforrt a vagyonát megalapozó Plusssz pezsgőtablettával. Neve sokak számára csenghet ismerősen akár az egészségügy, a közgazdaságtan vagy a politika területéről is. A kilencvenes évek végére jutott a csúcsra; karitatív és üzleti tevékenységéért számos kimagasló kitüntetést kapott. Aztán a sikeres üzletembert egyre több anyagi kudarc érte, miközben elvált és súlyosan megbetegedett. Élete 2014-ben gyökeresen új fordulatot vett... Minderről szívesen osztja meg gondolatait a hallgatósággal.
  Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/SOMODY200217
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja
 • február 21.
  11:00 - 13:00

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus