Ösztöndíjak, pályázatok

2024. február 05.

Az SZTE Természettudományi és Informatikai Kara a Kari Tanács 2022. december 2-i ülésén hozott 27/2022/2023. KT.sz. hat. számú határozatára hivatkozással kari mobilitási ösztöndíj pályázatot hirdet a 2023-2024-es tanév őszi/tavaszi félévére vonatkozóan.

2024. február 05.

A Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány „A városi madárkérdés felmérése, állatkímélő megoldások kidolgozása” címmel tudományos pályázatot hirdet. A félmilliós fődíjért diplomások és egyetemi hallgatók is pályázhatnak 2024. május 15-ig.

2024. január 19.
2023. november 29.

A pályázatra a magyarországi felsőoktatási intézmények alap-, mester- vagy osztatlan képzésében részt vevő, valamint a Magyarországgal szomszédos államok magyar nyelven is oktató felsőoktatási intézményeinek 30 évnél fiatalabb, nappali vagy levelező tagozatos, aktív státuszú hallgatói jelentkezhetnek.

2023. november 27.

Az Ujvári János diplomadíj-pályázat célja segíteni a felsőoktatási tanulmányaik végéhez közeledő hallgatókat, hogy diplomadolgozatuk témáját megfelelő szakmai támogatás mellett szellemitulajdon-védelmi szempontból is megvizsgálják, és feltérképezzék az általuk választott téma szellemitulajdon-védelmi vonatkozásait, illetve oltalmazhatósági lehetőségeit.

2023. október 20.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány programjában való részvételre.


2023. szeptember 20.

Az OMAA/AÖU Kuratóriuma pályázatot hirdet ausztriai és magyarországi tudományos kutatási és felsőoktatási területen folytatott együttműködési projektpályázatok támogatására és ausztriai ösztöndíjas tartózkodásra. Az ösztöndíjas program keretében, kutatói, egyetemi oktatói, PhD-hallgatói ausztriai ösztöndíjak pályázhatók meg német nyelven.

2022. május 24.

Az ÚNKP, Bolyai + és további egyéb pályázathoz benyújtandó "A fogadó felsőoktatási intézmény szándéknyilatkozata a kutatás befogadásáról" c. dokumentumot a kar dékánja írja alá.

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket