Felvételi 2023

A korábbiakhoz képest jelentős változások történnek a felvételi követelményekben. Tudd meg, hogy mire kell figyelned, ha a 2023-as felvételi eljárásban kívánsz jelentkezni Karunkra!

Mindig is jó voltál biológiából, kémiából? Imádod a fizikai kísérleteket? Érdekel a fenntarthatóság és már az oviban is földgömb volt a jeled? Kedvenc tárgyad a matematika? Vagy esetleg az informatikában vagy igazán jártas? Akkor nézz körül képzéseink között, és folytasd tanulmányaidat a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karán!

Azon gondolkozol, hogy az SZTE TTIK-n tanulj tovább? Gyere el kari nyílt napunkra, és tudj meg többet képzéseinkről!


Időpont: 2024. január 20. (szombat) 9:00 – 14:00 óra között

Helyszín: Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar, Biológia Intézet (6726 Szeged, Közép fasor 52.)

Központi előadást tartja: Dr. Pfeiffer Ilona oktatási dékánhelyettes

honlap-fejlec-30

Szegedi Tudományegyetem - Céltudatosság és motiváció a kulcsa mindennek

Várunk az SZTE Természettudományi és Informatikai Karán!

Az alábbi néhány lépéses alkalmazás segít eldönteni, hogy az új tanárképzési struktúrában milyen tanárszakot érdemes választania attól függően, milyen előképzettséggel rendelkezik.

Jelentkezés elektronikusan
Szegedi Tudományegyetem bemutatkozó kisfilmje
 

A természettudományok iránt érdeklődő diákok és szüleik számára ezen az oldalon gyűjtünk olyan rövid személyes karrier összefoglalókat, amelyek sikeres szakmai életutakat írnak le.