Kari mobilitási ösztöndíj pályázat

Az SZTE Természettudományi és Informatikai Kara a Kari Tanács 2022. december 2-i ülésén hozott 27/2022/2023. KT.sz. hat. számú határozatára hivatkozással kari mobilitási ösztöndíj pályázatot hirdet a 2023-2024-es tanév őszi/tavaszi félévére vonatkozóan.

Pályázatot nyújthat be a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai karának egyetemi alap-, mester-, osztatlan tanári vagy doktori képzésben tanulmányokat folytató, nappali vagy levelező tagozatos, magyar állampolgárságú hallgatója, aki a pályázat félévében aktív jogviszonnyal rendelkezik, és nyertes ERASMUS ösztöndíj-pályázata van, vagy egyéb részfinanszírozású külföldi ösztöndíjra (részképzésre vagy szakmai gyakorlatra) elfogadott pályázattal rendelkezik. A kari ösztöndíj tehát kiegészítő jellegű, már igazoltan elnyert támogatás mellé adható. A pályázat részletes eljárási rendje az http://sci.u-szeged.hu/karunkrol/hallgatoknak/kari-hallgatoi oldalon elérhető a Kari hallgatói mobilitási ösztöndíj szabályzatban található.


A pályázatot egy darab e-mailben kell elküldeni a dudasne.marianna@sci.uszeged.hu címre. Beadási határidő 2024. március 11. Az email tárgya legyen "kari mobilitasi palyazat". Kérdés esetén szintén a megadott e-mail címen lehet érdeklődni.

 

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket