TTIK Diplomaátadó

DIPLOMAÁTADÓ ÜNNEPSÉG A TTIK-n

2022. Február 5-én (szombat) a TANULMÁNYI és INFORMÁCIÓS KÖZPONT KONGRESSZUSI TERMÉBEN (Ady tér 10. ) KETTŐ turnusban, 10.00 és 14.00 ÓRAKOR


Tisztelt Hallgató!

 

Tájékoztatom, hogy a Természettudományi és Informatikai Kar vezetősége azt tervezi, hogy a 2022. januári záróvizsga időszak végzősei számára megrendezi a Diplomaátadó Ünnepséget.

 

A 2022. február 5-i ünnepség általános szabályai:

 

A rendezvény időpontja: 2022. február 5. szombat, egy turnusban, a helyszíne: TIK Kongresszusi terem.


Jelenleg is érvényben vannak azok az országos járványügyi intézkedések, amelyek a rendezvények szervezésére változatlanul megkötéseket tartalmaznak. Ezek a szabályok az ünnepség napjáig változhatnak is. Így a mindenkori járványügyi szabályok betartásával fogjuk megrendezni az ünnepséget.


Kérem, hogy az alábbi linken elérhető regisztráció kitöltésével, legkésőbb 2022. január 24. 12 óráig jelezzen vissza, hogy a közölt feltételekkel részt vesz-e a rendezvényen. A visszajelzését a Kar erre kialakított regisztrációs felületén http://www2.sci.u-szeged.hu/Regisztracio/ várjuk. A felület várhatóan 2022. január 20. 12 órától lesz elérhető. Az azonosításhoz Neptun kód szükséges!

 

A jelentkezések függvényében pontosítjuk az ünnepség hivatalos hirdetményét.

 

A fentiekre tekintettel, kizárólag az alábbi korlátozások betartása esetén szervezhető meg az ünnepség:

 1. A diplomaátadó ünnepségen az vehet részt, aki teljesíti az oklevél kiadás valamennyi feltételét, és ezt a szándékát jelezte a Kar által meghatározott regisztrációs felületen. Amennyiben regisztrál, de nem teljesíti az oklevél kiadás valamennyi feltételét, a regisztráció érvénytelenné válik, mert az ünnepséget kizárólag oklevéllel rendelkező hallgatók számára rendezzük meg!
 2. A diplomaátadón kizárólag a február 5-én is érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező végzős hallgatók vehetnek részt.
 3. A belépéshez fel kell mutatni a védettségi igazolványt és a személyi igazolványt/útlevelet.
 4. Az épületben tartózkodás teljes ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező.

A maszkról mindenki maga gondoskodik!

 1. A teremben a védőtávolság megtartásával ülhetnek a hallgatók.
 2. A diploma átadása-átvétele a Kar által biztosított kesztyűben történik.
 3. Kizárólag a mesterszakos és az osztatlan tanárszakos hallgatók vehetik át talárban a diplomájukat. Az ezzel kapcsolatos térítési díjat a helyszínen kell rendezni az ünnepséget megelőzően.
 4. Az ünnepségen kizárólag a Dékáni vezetés és a Rektor vagy képviselője lesz jelen.
 5. A diplomaosztón vendégek, hozzátartozók nem vehetnek részt.
 6. Tájékoztatom, hogy a diplomaátadó ünnepséget élőben, online közvetítjük azok számára, akik nem tudnak részt venni rajta. A közvetítés pontos elérhetőségét a későbbiekben közöljük.
 7. Akik nem kívánnak részt venni, vagy nem tudnak részt venni nekik is kell regisztrálniuk!

Nyilatkozni kell az oklevél átvételével kapcsolatban, meg kell adni, hogy az oklevelet a Tanulmányi Osztályon, személyesen veszik át vagy postázást kér!

A Neptunban szereplő állandó lakcímükre postázzuk az oklevelet és az oklevélmellékletet, kivéve ha más címet ad meg a regisztrációs felületen!


Aki határidőre nem regisztrál, annak is postán küldjük el a dokumentumait, mivel a rendezvény előkészületei miatt a visszajelzési határidő jogvesztő!


Ez azt jelenti, hogy január 24. 12 óra után nincs lehetőség már a regisztrációra!


Kérem, ellenőrizze a Neptunban a címadatait a sikeres kézbesítés érdekében!


Kizárólag akkor várunk visszajelzést, ha változott az állandó lakcíme a nyilvántartotthoz képest!


Ebben az esetben az érvényes lakcímkártyát elektronikusan, szkennelve küldje el Tóthné Peták Dóra számára: petak.dora@sci.u-szeged.hu e-mail címre!

 

 

Szeged, 2022. január 19.

 

 

Boa Anikó

Tanulmányi Osztályvezető

SZTE TTIK

Friss hírek RSS

Friss hírek

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket

fb-logo in-logo yt-logo