Elhalasztják az egyetemi hallgatói versenyeket az SZTE-n

Későbbi időpontokra halasztják az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság Kulturális Iroda által meghirdetett hallgatói versenyeket. Az egyetemistáknak szóló pályázatok jelentkezési határidejét határozatlan időre meghosszabbították.

Tekintettel a koronavírus fertőzés kapcsán kihirdetett országos veszélyhelyzetre, az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság Kulturális Iroda által meghirdetett Egyetemi Vers- és Prózamondó Versenyt és az Egyetemi Fotópályázat anyagából rendezett kiállítás megnyitóját a kiírásban szereplő időponthoz képest később tartják meg.


Az Egyetemi Szlogenpályázatra és az Egyetemi Verspályázatra készített anyagokat az oktatási szünet ideje alatt továbbra is folyamatosan várják elektronikusan a következő elérhetőségek bármelyikére: Tajti Gabriella: Tajti.Gabriella@rekt.szte.hu, Ferencz-Fehér Dorottya: Ferencz-Feher.Dorottya@rekt.szte.hu, Gellérfi Bence: Gellerfi.Bence@rekt.szte.hu.


A versenyek megtartásáról és a pályázati eredmények kihirdetésének időpontjáról a veszélyhelyzet elmúlta után és az oktatás hivatalos megkezdését követően értesítik a hallgatókat.


SZTEinfo

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket