Még lehet jelentkezni az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogramba

Elindult az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogram tavaszi ciklusának második körös jelentkezése, ahol a hallgatók a fennmaradó mentorhelyekre jelentkezhetnek 2020. március 2-ig.

A programban volt SZTE-s hallgatók mentorálnak jelenlegi hallgatókat négy hónapon keresztül. Az alumni mentorálás személyes kapcsolat egy tapasztalt szakember és egy hallgató között. A mentor megosztja tudását és tapasztalatait a hasonló pályára készülő hallgatóval, hogy segítse annak szakmai előmenetelét. A mentor és mentorált közti kapcsolat eltér a szakmai gyakorlat során megszokottól, itt a kapcsolattartás sokkal rugalmasabb. Nincs szükség napi szintű interakcióra - havi három találkozó javasolt - ezen felül a program sikerességének nem előfeltétele a személyes találkozó sem, hiszen online eszközök széles köre áll mind a mentor, mind pedig a mentorált rendelkezésére.


Plakat_2_kor


Érdemes minél hamarabb jelentkezni, mert a fennmaradó helyeket érkezési sorrendben töltik fel. További részletek a programról és a mentorokról itt: SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogram

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket