Haladó informatikai technológiák a köznevelésben

30 órás akkreditált ingyenes továbbképzés a középiskolai és általános iskolai informatika szakos tanárok számára a informatika tantárgy népszerűsítésében nyújt segítséget.

A program célja: A továbbképzési program célja informatika szakok népszerűsítése, és az informatikában tehetséges diákok felsőoktatásba való bekerülésének segítése olyan informatikatanárok továbbképzése által, akik hajlandók munkájukkal ezt kiemelten támogatni.
Az informatikatanárok ismereteinek továbbfejlesztése olyan korszerű tartalmakkal, melyek alkalmasak lehetnek arra, hogy felkeltsék a diákok érdeklődését az informatika iránt, ugyanakkor betekintést nyújtsanak az informatika tudományos hátterébe, elősegítve ezzel azt, hogy a diákok az informatika szélesebb körű ismeretének birtokában döntsenek az informatika szakok választása mellett, elkerülve ezzel az esetleges későbbi kudarcokat.

Időpont:  2021. február 26. és 2021. március 1-2.

(Három alkalommal 08.30-18.30, összesen 30 óra)

Helyszín: Szegedi Tudományegyetem, Online később megjelölt platformon.


Minimum létszám: 5 fő
A képzés díja: díjtalan. A képzés az EFOP-3.4.3-16-2017-00015 projekt keretében valósul meg.
A képzés azonosítója: informatika

A továbbképzésre jelentkezni, az alábbi linkről letölthető jelentkezési lappal lehet,

melyet a diplomamásolattal együtt Battancs Anikó e-mail: baniko@sci.u-szeged.hu tanulmányi referens részére kérünk megküldeni beszkenelve e-mailen és postán az SZTE TTIK Tanulmányi Osztályára: 6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1. (6701 Szeged, Pf.428) A résztvevők a jelentkezés után e-mailben belépési jelszót kapnak, melyel el tudják érni a Coospace platformot, melyen a képzés zajlik majd.


Jelentkezési határidő: 2021. február 23.
Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket

Facebook YouTube