Meghívó az EJMSZ 2019. évi konferenciájára

A konferencia címe: A 21. századi STEM Pedagógus

A konferencia időpontja: 2019. október 18. 9-17h

A konferencia helyszíne: Ericsson Ház, 1117 Budapest, Magyar Tudósok krt. 11.

Tisztelt Nagyköveti hálózati tagunk!

Kedves Kolléga!


Engedje meg, hogy az EFOP 3.4.4. pályázatban végzett közös munkánkra és sikeres együttműködésünkre tekintettel, tisztelettel meghívjam az Együtt a Jövő Mérnökeiért Szövetség 2019. évi konferenciájára.


A konferencia címe: A 21. századi STEM Pedagógus

A konferencia időpontja: 2019. október 18. 9-17h

A konferencia helyszíne: Ericsson Ház, 1117 Budapest, Magyar Tudósok krt. 11.


2019-ben a diákoknak szóló programok mellett fókuszba helyeztük a STEM pedagógusok fejlesztését, támogatását is, mert abban hiszünk, hogy versenyképes tudással rendelkező fiatalok csak akkor tudnak a munkaerőpiacra kikerülni, ha őket 21. századi tudással és kompetenciákkal felvértezett STEM pedagógusok oktatják. Ennek érdekében az éves konferenciánk küldetése, hogy az oktatási és a vállalati oldal találkozásával, a felek konstruktív párbeszédével a problémás területeket azonosítsuk és azokra – kompetenciaalapú modern pedagógiai módszerek elsajátításával – megoldási lehetőségeket kínáljunk.


A konferencia délelőttjén előadások és panelbeszélgetések keretében a STEM pedagógusok jelenlegi helyzetét igyekszünk górcső alá venni, problémafelvetések és megoldási lehetőségek bemutatása mentén.


A délután a készségfejlesztő workshopoké, melyek során a résztvevők a hagyományos oktatási kereteken túlmutató, módszertanukat gazdagító, 2 izgalmas témában mélyülhetnek el, egyenként


1-1 órás időtartamban. A workshopokat olyan pedagógus kollégák és szakemberek tartják, akik az adott témában nagy tapasztalattal és számos jó gyakorlattal rendelkeznek.


E témák a konferencia honlapján, a https://konferencia.ejmsz.hu oldalon, a Program menüpont Délután szekciójában tekinthetők meg, melyek közül lehet a regisztráció során kiválasztani az Ön által leginkább preferált 2+1 (tartalék-) témát.


Az Együtt a Jövő Mérnökeiért Szövetség tevékenysége során mindig igyekszik megkülönböztetni magát a hagyományos megoldásoktól, így van ez a konferenciák szervezése terén is.


Amire számítani lehet eseményünkön:

  • a megvalósíthatóságot szolgáló gyakorlatias megközelítés
  • a közönség interaktív bevonása már a délelőtti előadások során is a sli.do mobilapplikáció segítségével
  • instant ötletek, melyek eredményeképpen az elsajátított megoldások „hazavihetők”

A konferencia kávé- és ebédszünetében lehetőség van egyéni beszélgetésekre, valamint a Neteducatio könyvkínálatának megtekintésére is. A különleges ebédet a Mártogatós csapatával (www.martogatos.com) közösen biztosítjuk vendégeink számára.


A konferencián való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött! 


A konferenciára való regisztráció határideje: 2019. október 11. 18h


Bízunk benne, hogy személyesen találkozhatunk az EJMSZ éves nagy rendezvényén. Kérjük, hogy a konferencia lehetőségét iskolájában terjeszteni szíveskedjen, esetleges akadályoztatása esetén kedves kollégáit is szeretettel várjuk!


Bármilyen kérdés merülne fel, kérem, nyugodtan keressenek a finna.henrietta@ejmsz.hu címen, vagy a +3670-639-3131-es telefonszámon!

 

Tisztelettel,

Dr. Finna Henrietta

titkár, EJMSZ

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket