Fizikus-mernoki_fejlec

Fizikus-mérnöki kérdezz-felelek

2024. június 14-én (pénteken) 14 órától online kérdezz-felelek fórumot tartunk a fizikus-mérnöki BSc szakunk kapcsán. Az előzetes regisztrációhoz kötött fórumot ajánljuk mindenkinek, aki érdeklődik az új szak iránt (akár idén, akár a későbbi években felvételizik).

A körülbelül 1 órás program első felében tájékoztatókat hallhatnak a résztvevők. Kovács Attila intézetvezető-helyettes általános információkat oszt meg a fizikus-mérnöki szakról, a sorrendmódosításról és a felvételiről, a mérnök és fizikus végzettségű Magashegyi István a két szakma nyújtotta készségek, kompetenciák és tudás kapcsolatáról fog beszélni, majd Kiss Rebeka Anna fizikus MSc hallgató pedig az SZTE Fizikai Intézet hallgatói életébe enged betekintést.

A program második felében a résztvevők feltehetik a fizikus-mérnöki szakot és a felvételit érintő kérdéseiket, melyre kollégáink készséggel válaszolnak.


A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, regisztrálni IDE kattintva lehet.


A regisztrációs felület telefonról megnyitva akadozhat. Telefonon történő regisztráció esetén javasoljuk a kijelzőt átállítani "Asztali webhely"-re, vagy a regisztrációt számítógépről intézni.


A program online, a Skype felületen kerül megrendezésre. Becsatlakozni a következő linken lehet: https://join.skype.com/OJii8xQS4EEX


Várunk minden érdeklődőt!

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket