honlap-fejlec-_2

3D Központ rendezvénye

Az SZTE 3D Központ szeretettel vár minden érdeklődőt 2023. november 15-én 15:00 és 17:00 között rendezvényén, ahol a Központ munkatársai amellett, hogy tájékozódási lehetőséget biztosítanak, mesélnek az aktuális projekt ötletekről, és a 3D technológia új felhasználási területeiről is.

Egyetemünkön több mint 2 éve működik eredményesen főként az élettudományokat szolgáló 3D Központ (https://u-szeged.hu/ikikk/3dk). A Központ munkatársai kiemelt feladatuknak tekintik, hogy az érdeklődők és a potenciális együttműködő partnerek számára tájékoztatást nyújtsanak a 3D technológia lehetőségeiről és a már folyamatban lévő kutatási projektekről. Emellett érdekeltek abban, hogy szakmai beszélgetések és a 3D Központ bemutatása keretében az egyetem minél több oktatója, kutatója és dolgozója is megismerje a 3D technológiában és a meglévő eszközparkban rejlő lehetőségeket.


Ezen törekvések keretében 2023. november 15-én 15:00 és 17:00 között várnak minden érdeklődőt a Központba (Szeged, Tisza L. krt. 107), ahol a tájékozódás mellett lehetőséget biztosítanak projekt ötletek, új felhasználási területek megbeszélésére is.


A rendezvény legfőbb célja a tájékoztatás („ismerd meg, hogy mit tudunk”), valamint az érdeklődés felkeltése. Bemutatásra kerülnek a Központ nyomtatói (az összes hozzájuk kapcsolódó munkafolyamat a 3D szkenneléstől a tervezésen és nyomtatáson át egészen az utókezelésig) és a kapcsolódó eszközpark további berendezései is.


A központ egyidejű befogadóképessége korlátozott (~ 30 fő), így kérjük, részvételi szándékukat előzetesen az aczel.adrienn@med.u-szeged.hu e-mail címen jelezzék. A regisztráció során a résztvevők adatait az SZTE adatkezelési irányelvei alapján kezeljük.

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket