2024. június 13., csütörtök
 
Facebook Instagram YouTube TikTok
 
 
 
 
honlap-fejlec-16

Tavaszi Karriernapok – jelentkezz április 5-ig!

Az idei Karriernapokon sem hagyjuk, hogy felkészületlenül érkezz az április 18-i Állásbörzére. A felkészítő napok számtalan hasznos és érdekes előadással, munkaerő-piaci kompetenciákat fejlesztő programokkal, személyes tanácsadásokkal és izgalmas workshopokkal várnak április 13-18. között.

Az Állásbörze előtti napokban, április 13-18. között workshopokkal és egyéni tanácsadásokkal várják a hallgatókat, amelyek interaktív formában adnak tapasztalatot, élményt, ízelítőt a munka világából.

Az online LinkedIn workshopon marketing specialisták segítenek a professzionális LinkedIn profil összeállításában. A résztvevők olyan profi, önmagukat és az erősségeiket bemutató profilt állíthatnak össze, mely nemcsak az álláskeresésben, hanem a szakmai énmárka építésben is támogatja őket. A Vitázni jó! workshop során a Beszédverseny rögtönzés kategóriában országos bajnok tréner ismerteti a hatékony kommunikáció, az érveléstechnika és vitázás alapjait, majd itt szerzett tudásukat a hallgatók különböző vitahelyzetekben próbálhatják ki.

A rendezvény öt napja alatt személyre szabott tanácsadások is elérhetők az alábbi témákban: Pályatervezés, Menjek vagy maradjak?, CV tanácsadás, Így tárgyalj a béredről!, Stíluskommunikáció, Magyar és angol nyelvű interjúszimulációk, Grafológiai tanácsadás.

SZTE_Karrier_Napok_Plakat

A részletes program a plakátra kattintva olvasható.

Április 18-án az Állásbörzével párhuzamosan a TIK kiállító terében hat előadással várják az érdeklődőket. Szó lesz a személy-karrier illeszkedés pszichológiai jelentőségéről, majd arról is képet kapnak az érdeklődők, hogy milyen soft skillek jelentenek versenyelőnyt a munkáltatók körében. A sikerhez vezető út nulladik lépése a felkészülés. Az előadás a kiválasztási folyamat egyes állomásaihoz ad hasznos útravalót az előszűréstől a különböző interjútípusokig bezáróan. Meghívott vendég lesz egy digitális nomád is, aki online marketing szakemberként a helyfüggetlen vállalkozói életforma tapasztalatairól, érdekességeiről osztja meg gondolatait. A hallgatók kérésére egy olyan téma is terítékre kerül, mely sok végzés előtt állót intenzíven foglalkoztat: hogyan lehet minőségi kapcsolatokat építeni? A kapcsolat, mint befektetés és iránytű hogyan segítheti, kísérheti pályafutásukat. Végül a vitakultúra jegyében hatásos praktikákat tanulhatnak mindazok, akik hisznek abban, hogy a vitázás tanulható, a lényeglátás fejleszthető, és mindig van eszközünk arra, hogy kordában tudjuk tartani egy vita lefolyását.

Tarts velünk, bővítsd látóköröd, ismerd meg lehetőségeid, mielőtt az Állásbörze forgatagában gyakornoki helyet vagy állást keresel! Jelentkezz programjainkra április 5-ig! A részletes programleírásokat és a jelentkezési lapot ITT találod.

Az interaktív programok jellemzően gyorsan betelnek, de az előadások szélesebb közönség számára nyitottak. Várnak minden érdeklődőt, legyen hallgató, alumni vagy éppen aktuális álláskereső a 100 főt befogadó kiállítási térben.

 

SZTE ÁLLÁSBÖRZE – április 18.

Az SZTE Állásbörzén 2023. április 18-án (kedden) az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban találkozhatsz a régió és az ország legmeghatározóbb 80 cégével. A végzősök az Állásbörzén való részvétel céljából aznapra rektori szünetet kapnak.

Gyűjts információt a nyitott gyakornoki pozíciókról, állásajánlatokról, a későbbi lehetőségekről! Ismerd meg a munkáltatók elvárásait, térképezd fel, miben érdemes fejlődnöd ahhoz, hogy frissdiplomásként a lehető legnagyobb esélyekkel indulhass majd! Ha komolyak a szándékaid, bemutatkozásként érdemes önéletrajzzal érkezned.

SZTEinfo

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket