dijatado_w

Dudás Natália, a TTIK hallgatójának sikere az Agrofotó pályázaton!

Dudás Natália, elsőéves molekuláris bionika szakos hallgatónk nyerte a 2019. évi Agrofotó pályázat fődíját.

A kiírt pályázatra 2018 decemberétől 2019 áprilisáig lehetett beküldeni a fotókat, a téma a mezőgazdasággal kapcsolatos volt. Hét kategóriában több száz fotó érkezett, a díjkiosztó 2019. május 24-én volt, Mezőfalván.


dijatado_s


Dudás Natália: „A művészet iránti szeretetem, mondhatni már kisgyermek koromban elkezdődött. Több művészeti ágat is kipróbáltam már eddigi életem során, de legsikeresebbnek mégis a fotózás bizonyult. Szinte bármilyen témában szívesen kipróbálom magam, de talán a természet és a portréfotózás áll hozzám a legközelebb. Kezdetben még csak azért jelentkeztem különböző fotópályázatokra, mert szerettem volna visszajelzést kapni fotóimról, viszont később az apróbb sikerek és az építőkritikák egy újabb löketet adtak ahhoz, hogy ezt tovább folytassam, és egyre jobb legyek benne.


Fagyotthangulat


Az Agrotrend Csoport által kiírt 2019-es Agrofotó pályázatra növényvédelem kategóriában pályáztam ’’Fagyott hangulat” címet viselő képemmel, amivel a fődíjat, egy DJI drónt vihettem el. A pályázaton való sikeremet tulajdonképpen egy spontán, megismételhetetlen pillanatnak a megörökítésével értem el. A kép a saját gyümölcsöskertünkben készült egy őszibarackfáról, amit öntözésessel próbáltunk megóvni a fagy ellen. Mondhatni jókor voltam jó helyen, és bármennyire is abszurd, de mégis a fagy hozta meg nekem a „gyümölcsöt”.


Az SZTE TTIK gratulál Natáliának a díjhoz és további sok sikert kíván!


Bővebb információ a versenyről: https://agrofoto.hu/gyoztesek/2019