Hirdetmény harmadéves osztatlan tanárszakos hallgatóknak

Tisztelt Hallgatók!

Mint bizonyára Önök előtt is ismeretes, a harmadéves tanárszakos hallgatók – amennyiben a közismereti tanárszakjukon általános iskolai és középiskolai szakképzettség is szerezhető – a közös képzési szakasz követelményeinek teljesítésekor választhatnak, hogy általános iskolai tanári szakképzettséget vagy középiskolai tanári szakképzettséget szereznek-e.

Az elágazás szabályozásáról, a megszerzendő kreditek számáról és összetételéről a Tanárképző Központ honlapján a Szabályzatok menüpont alatt elérhető A tanári szakképzettség elágazásának szabályozása_SzTE című dokumentumból tájékozódhatnak (http://www.u-szeged.hu/tanarkepzes/szabalyzatok).

A szabályzat szerint a választásra az adott tanévben március 31-ig van lehetőség, ám 2018-ban a Neptun rendszerre való áttérés miatt csúszott a jelentkezést lehetővé tevő felület kialakítása. Időközben azonban elkészült, s megkezdődött a jelentkezés, amelyhez útmutató is készült. A jelentkezési felület elkészültének csúszása miatt a jelentkezési határidőt meghosszabbítottuk 2018. április 30-ig.

 

 

SZTE Tanárképző Központ