honlap-fejlec-15

Nagypál István Ösztöndíj

A Szegedi TTK Öregdiák Alapítvány az SZTE TTIK Kémiai Intézetével közösen meghirdeti a Nagypál István ösztöndíjprogramot a tehetséges és jó tanulmányi eredménnyel rendelkező hallgatók számára.

A pályázat feltételei:

Az ösztöndíjat a Szegedi Tudományegyetem kémia és vegyészmérnök alapszakos, vegyész mesterszakos és kémia-bármi osztatlan tanárszakos nappali tagozatos hallgatója pályázhatja meg, amennyiben a félévenkénti hagyományos tanulmányi átlaga 4,00 felett van és nem volt még utóvizsgája.


A pályázat folyamata:


1. A pályázó kitölti a pályázati űrlapot és pdf formátumban beküldi az atoth@chem.u-szeged.hu e-mail címre a pályázat beadási határidejéig.

2. Évente maximum öt ösztöndíj kerül odaítélésre. Az ösztöndíj összege 100 E Ft pályázóként. Az átadóünnepség időpontja: 2023. november 24. (péntek) 14 óra, helyszíne: Béke épület IV. emeleti Olvasó

3. A pályázat részleteiről Tóth Ágota (atoth@chem.u-szeged.hu) ad tájékoztatást.


PÁLYÁZATI TÁJÉKOZTATÓ

Tudományos/verseny eredményeknél az elfogadott tudományos közlemények, megtartott konferenciaelőadások, poszterprezentációk elérését/linkjét kell megadni.


Az ösztöndíj odaítélésére az alábbi kritériumok együttes értékelése alapján kerül sor:

  • a pályázó tanulmányi eredménye,
  • a pályázó tudományos tevékenysége, publikációk,
  • versenyeredmények,
  • pályázó szakterület iránti elkötelezettsége, motiváltsága.

Amennyiben a bírálók szerint több azonos szakmai színvonalú pályázó jelentkezik, akkor előnyben részesülnek a hátrányosabb anyagi helyzetben lévő pályázók.


Jelentkezési határidő: 2023. November 6.


Pályázati felhívás és tájékoztató

NIO űrlap

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket