fejlec-challenge.on

Challenge.ON 2024

A verseny célja, hogy lehetőséget biztosítson elsősorban villamosmérnök hallgatóknak, hogy megmutathassák kreativitásukat és szakmai tudásukat a villamosenergia-hálózat jövőjével kapcsolatban. A versenyre 3 fős csapatokban lehet jelentkezni. A verseny három fordulóból áll: egy online selejtezőből, egy középdöntőből videós prezentáció formájában, valamint egy élő döntőből, amely Budapesten kerül megrendezésre.

A 2024-es Challenge.ON versenyen időutazásra hívunk: vesd bele magad a jövőbe és fedezd fel, milyen lesz a villamosenergia-hálózat 50 év múlva!


A technológiai fejlődés és az innováció forradalmasítja az energiaelosztást, miközben a fenntarthatóság iránti igény új megoldásokat szül. Az energia tárolása, termelése és elosztása teljesen új alapokra helyezkedhet. Vajon a hagyományos hálózatok helyét átveszik az autonóm rendszerek? Szükség lesz-e egyáltalán hálózatra, vagy teljesen új paradigmák alakítják majd az energiaellátást?


Hogyan fogják az intelligens rendszerek és a megújuló energiaforrások alakítani mindennapjainkat? Versenyünk célja, hogy teret adjunk ezeknek az izgalmas elképzeléseknek és megoldásoknak. Gyere, és mutasd meg, te hogyan képzeled el az energia jövőjét, és inspiráld a világot elképzeléseiddel! Ragadd meg a lehetőséget, hogy részese legyél az energiaforradalomnak!


Nyeremény

1. helyezett - 750.000 Ft értékű műszaki vásárlási utalvány

2. helyezett - 450.000 Ft értékű műszaki vásárlási utalvány

3-4. helyezett - EFOTT Fesztivál bérlet a csapat minden tagjának

5-8. helyezett - EFOTT Fesztivál napijegy a csapat minden tagjának


További részletekért látogass el a verseny honlapjára!