TTIK Diplomaátadó

DIPLOMAÁTADÓ ÜNNEPSÉG A TTIK-n

A rendezvény időpontja: 2021. július 3. szombat, több turnusban, a helyszíne: TIK Kongresszusi terem.

Tisztelt Hallgató*!

 

Tájékoztatom, hogy a Természettudományi és Informatikai Kar vezetősége úgy döntött, hogy a 2021. júniusi záróvizsga időszak végzősei számára megrendezi a Diplomaátadó Ünnepséget.

 

A 2021. július 3-i ünnepség általános szabályai:

 

A rendezvény időpontja: 2021. július 3. szombat, több turnusban, a helyszíne: TIK Kongresszusi terem.

Jelenleg is érvényben vannak azok az országos járványügyi intézkedések, amelyek a rendezvények szervezésére változatlanul megkötéseket tartalmaznak. Ezek a szabályok az ünnepség napjáig változhatnak is. Így a mindenkori járványügyi szabályok betartásával fogjuk megrendezni az ünnepséget.


Kérem, hogy az alábbi linken elérhető regisztráció kitöltésével, legkésőbb június 18. 12 óráig jelezzen vissza, hogy a közölt feltételekkel részt vesz-e a rendezvényen. A visszajelzését a Kar erre kialakított regisztrációs felületén:

http://www2.sci.u-szeged.hu/Regisztracio/ várjuk 2021. június 15. napja 17:00 órától! Az azonosításhoz Neptun kód szükséges!

 

A jelentkezések függvényében dől el a szakos turnusbeosztás és az ünnepségek pontos kezdési időpontja, amit a későbbiekben külön hirdetményben teszünk közzé.

 

A fentiekre tekintettel, kizárólag az alábbi korlátozások betartása esetén szervezhető meg az ünnepség:

 1. A diplomaátadó ünnepségen az vehet részt, aki teljesíti az oklevél kiadás valamennyi feltételét, és ezt a szándékát jelezte a Kar által meghatározott regisztrációs felületen. Amennyiben regisztrál, de nem teljesíti az oklevél kiadás valamennyi feltételét, a regisztráció érvénytelenné válik, mert az ünnepséget kizárólag oklevéllel rendelkező hallgatók számára rendezzük meg!
 2. A diplomaátadón kizárólag a július 3-án is érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező végzős hallgatók vehetnek részt.
 3. A belépéshez fel kell mutatni a védettségi igazolványt és a személyi igazolványt/útlevelet.
 4. A belépéskor kötelező a testhőmérséklet mérése és a kézfertőtlenítés.
 5. Az épületben tartózkodás teljes ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező. A maszkról mindenki maga gondoskodik!
 6. A teremben a védőtávolság megtartásával ülhetnek a hallgatók.
 7. A diploma átadása-átvétele a Kar által biztosított kesztyűben történik.
 8. Kizárólag a mesterszakos és osztatlan tanárszakos hallgatók vehetik át talárban a diplomájukat. Az ezzel kapcsolatos térítési díjat a helyszínen kell rendezni az ünnepséget megelőzően.
 9. Az ünnepségen kizárólag a Dékáni vezetés és a Rektor vagy képviselője lesz jelen.
 10. A diplomaosztón vendégek, hozzátartozók nem vehetnek részt.
 11. Tájékoztatom, hogy a diplomaátadó ünnepséget élőben, online közvetítjük azok számára, akik nem tudnak részt venni rajta. A közvetítés pontos elérhetőségét a későbbiekben közöljük.
 12. Akik nem kívánnak részt venni, vagy nem tudnak részt venni nem kell regisztrálniuk!

A Neptunban szereplő állandó lakcímükre postázzuk az oklevelet és az oklevélmellékletet.


Aki határidőre nem regisztrál, annak is postán küldjük el a dokumentumait, mivel a rendezvény előkészületei miatt a visszajelzési határidő jogvesztő!


Ez azt jelenti, hogy június 18. 12 óra után nincs lehetőség már a regisztrációra!


Kérem, ellenőrizze a Neptunban a címadatait a sikeres kézbesítés érdekében!


Kizárólag akkor várunk visszajelzést, ha változott az állandó lakcíme a nyilvántartotthoz képest!


Ebben az esetben az érvényes lakcímkártyát elektronikusan, szkennelve küldje el Tóthné Peták Dóra számára: petak.dora@sci.u-szeged.hu e-mail címre!


*Erről 2021. június 15-én értesítést kapnak azon hallgatók, akik a mai napon érvényes záróvizsga-jelentkezéssel rendelkeznek.


Szeged, 2021. június 15.

 

 

 

Boa Anikó

Tanulmányi Osztályvezető

SZTE TTIK


Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket

Facebook YouTube