Szent-Györgyi Albert Konferencia

A konferencia időpontja: 2021. április 16-17.

A plenáris előadások mellett teret engedünk diákelőadóknak is, akik rövid szóbeli vagy poszter prezentáció formájában mutathatják be kutatómunkájuk során elért eredményeiket. Doktoránsoknak is lehetőséget biztosítunk poszter bemutatására elegendő számú jelentkező esetén.


A plenáris előadások témája 2021-ben a környezetvédelem, számos neves hazai kutató és előadó tart majd előadást.


A diákelőadók minden vegyész, biológiai, környezetkémiai, vagy az előbbiek mérnöki vonatkozásaihoz kapcsolódó témát bemutathatnak.


A konferencia nyelve magyar, azonban megfelelő számú jelentkezés esetén lehetőséget biztosítunk angol nyelvű szekcióban előadás megtartására.


A jelentkezéshez szükséges a honlapon való regisztráció után a magyar nyelvű absztrakt és önéletrajz benyújtása a megadott határidőig. A jelentkezés a fenti dokumentumok beadásával, valamint a konferencia díjának befizetésével válik véglegessé.


Egy hallgató egy kutatási témában tarthat előadást és egy témában mutathat be posztert. Maximum két kivonat beadása lehetséges. Amennyiben az előadásra beadott absztrakt túljelentkezés miatt poszter prezentációként kerül elfogadásra, úgy a hallgatónak döntenie kell, hogy melyik témát mutatja be poszterként.


Részvételi díj: 10.000 HUF, mely egy összegben utalandó a rendező bankszámlájára a megadott határidőig. A kifizetett részvételi díj visszautalására nincs mód! A közleményben kérjük feltüntetni a résztvevő nevét!


A kedvezményezett neve: BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium


Bankszámlaszám: 11705008-20477471


IBAN: HU58 1170 5008 2047 7471 0000 0000


A részvételi díj magában foglalja a konferenciacsomag, a kávészünetek, az étkezések, valamint a közösségi programok díját. A szállás és az utazás költségét nem tartalmazza a részvételi díj.​


Az előadások ingyenesen látogathatók, azonban a kávészünetekben és az étkezések alatti fogyasztáshoz regisztráció szükséges.


A jelenlegi helyzet miatt még nem tudjuk, hogy lehetséges lesz-e hagyományos formában megtartani a konferenciát, azonban amennyiben ez nem lehetséges, akkor online fog megvalósulni az esemény. Erről márciusban fogunk döntést hozni, amelyről értesítjük a résztvevőket.


Bővebb információ: https://konferencia.szasz.bme.hu/