Igazolások

Tájékoztató

Határidő: A fenti igazolások többsége bármikor kérhető a félév során
Díj: Bizonyos igazolások, bizonyos esetekben ügyviteli díj befizetése mellett kérhetők, megfelelő csekket az Általános Ügyfélszolgálaton kaphat, a díjak mértékéről itt tájékozódhat: Hallgatói Juttatási és Térítése Szabályzat II. számú melléklet


Amennyiben bizonytalan, hogy melyik igazolásra, illetve ha a fenti kategóriák egyikébe sem tartozó igazolásra van szüksége, kérjen segítséget a tanulmányi előadóktól!

IGAZOLÁS CSOPORTOS TANíTÁSI GYAKORLAT IDŐPONTJÁRÓL

Röviden: A 2019/2020-as tanév tavaszi félévében csoportos tanítási gyakorlaton résztvevő hallgatók az egyetemi foglalkozásokról való hiányzást esetén az „Igazolás csoportos tanítási gyakorlat időpontjáról” című nyomtatvány kitöltésével igazolhatják. A dékáni utasítás tartalmazza az igazolás részleteit.

Dékáni utasítás: (pdf)

Űrlap: (doc)

JOGVISZONY IGAZOLÁS

Röviden: Jogviszony igazolás igényelhető a képzés adatairól, várható befejezéséről és az adott féléves státuszról, magyar nyelven.

Bővebben: (pdf)

Űrlap: (modulo)

JOGVISZONY IGAZOLÁS ANGOL NYELVEN

Röviden: Jogviszony igazolás igényelhető a képzés adatairól, várható befejezéséről és az adott féléves státuszról, angol nyelven.

Bővebben: (pdf)

Űrlap: Nincs, az Általános Ügyfélszolgálaton, fogadóórában kérhető és azonnal átvehető.

MEGSZŰNT HALLGATÓI JOGVISZONYIGAZOLÁSA

Röviden: Jogviszony igazolás igényelhető a képzés adatairól, a tanulmányok kezdetének és befejezésének idejéről, magyar nyelven.

Bővebben: Megszűnt jogviszonyú hallgató már nem tud a MODULO-ban elektronikusan jogviszony igazolást igényelni.

Űrlap: Nincs, az Általános Ügyfélszolgálaton, fogadóórában kérhető és azonnal átvehető.

TÁVOLLÉTI IGAZOLÁS LEVELEZŐKNEK

Röviden: Igazolás igényelhető a konzultáción vagy vizsgán való megjelenésről.

Bővebben: A konzultáció időpontjait az órarendek, a vizsgák időpontjait az ETR-ben ellenőrizzük.

Űrlap: (pdf)

KREDITIGAZOLÁS MAGYAR NYELVEN

Röviden: ETR-ből kinyomtatott kreditigazolás igényelhető a tanulmányok során addig teljesített kurzusokról és azok eredményeiről, egyes kurzusoknál tematikákkal vagy a tematikák helyére vonatkozó hivatkozásokkal.

Bővebben: A kreditigazolásról hiányzó tematikákat az egyes Tanszékekről önállóan tudja begyűjteni.

Űrlap: Nincs, az Általános Ügyfélszolgálaton, fogadóórában kérhető és azonnal átvehető.

KREDITIGAZOLÁS ANGOL NYELVEN

Röviden: ETR-ből kinyomtatott kreditigazolás igényelhető a tanulmányok során addig teljesített kurzusokról és azok eredményeiről, egyes kurzusoknál tematikákkal vagy a tematikák helyére vonatkozó hivatkozásokkal, angol nyelven, elsősorban 2006-ban, vagy azután végzettek számára.

Bővebben: Elkészülési ideje kb. 3-5 nap

Űrlap: (doc)

ABSZOLUTÓRIUM(VÉGBIZONYÍTVÁNY) IGAZOLÁS

Röviden: Dékán által aláírt igazolás igényelhető mely igazolja, hogy a képzési tervében előírt tanulmányi kötelezettségeit teljesítette.

Bővebben: Elkészülési ideje kb. 2-3 nap, megszűnt jogviszonyú hallgatóknak ügyviteli díjat (3000 Ft) kell fizetni érte, melyhez csekket az Általános Ügyfélszolgálaton kaphat.

Űrlap: (doc)

ZÁRÓVIZSGA IGAZOLÁS

Röviden: Osztályvezető által aláírt igazolás igényelhető mely igazolja, hogy sikeres záróvizsgát tett, de az előírt nyelvvizsga hiányában oklevelét még nem kapta meg. Tájékoztatjuk, hogy az igazolás végzettséget nem igazol.

Bővebben: Elkészülési ideje kb. 2-3 nap, megszűnt jogviszonyú hallgatóknak ügyviteli díjat (3000 Ft) kell fizetni érte, melyhez csekket az Általános Ügyfélszolgálaton kaphat.

Űrlap: (doc)

OKLEVÉL IGAZOLÁS

Röviden: Osztályvezető által aláírt igazolás igényelhető mely igazolja, hogy sikeres záróvizsgát tett, rendelkezik a szükséges nyelvvizsgával is, oklevelének kiállítása folyamatban van.

Bővebben: Elkészülési ideje kb. 1-2 nap.

Űrlap: (doc)

TANULMÁNYI ANYAKÖNYVI (LECKEKÖNYV) KIVONAT

Röviden: 2006 előtt végzett tanulmányokról magyar nyelvű, A/4-es formátumú igazolás igényelhető, például idegen nyelvre történő fordítás céljából.

Bővebben: Elkészülési ideje kb. 2 hét, mivel a központi irattárból kell hozzá a törzsanyagot kikérni. Minden esetben 3000 Ft ügyviteli díjat kell fizetni érte.

Űrlap: (doc)

EKVIVALENCIA (MASTER) IGAZOLÁS

Röviden: 2006. előtti, egyetemi szintű oklevélről angol nyelvű igazolás igényelhető, mely tartalmazza az oklevél adatait, valamint igazolja, hogy a végzettségi szint a bolognai rendszerű mesterszintnek felel meg.

Bővebben: Elkészülési ideje kb. 7-10 nap, a kérelem mellé csatolni kell az oklevél másolatát, vagy a kérelmen fel kell tűntetni az oklevél számát. Minden esetben 5000 Ft ügyviteli díjat kell fizetni érte.

Űrlap: (doc)

Képgaléria

13.jpg
Friss hírek RSS

Friss hírek

2020. március 27.
2020. március 12.

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus