Jelentkezés Részismeretek szerzése képzésre

Jelentkezési határidő 2019. augusztus 24.

Részismeretek megszerzése érdekében folytatott képzés

 

Az alábbi törvényi szabályozás alapján részképzésre (részismeretek megszerzésére), az intézményi kapacitás terhére, a felvételi eljárástól független folyamatban vehetők fel már oklevéllel rendelkező hallgatók. A részképzés célja lehet, hogy hallgatói jogviszony keretében összegyűjthessen a hallgató olyan és annyi kreditet, amelyek további képzések bemeneti feltételei.

 

TVSZ 11.3. Az alap, vagy mesterképzésben, illetve ennek megfelelő korábbi képzésben fokozatot és szakképzettséget szerzettek felvehetők részismeretek megszerzésére irányuló képzés keretében az egyetem képzési programjában szereplő képzésekre, amennyiben teljesítették az egyetem honlapján közzé tett egyéb beiratkozási feltételeket is. – A hallgatói költségtérítéses/önköltséges jogviszony külön felvételi eljárás nélkül, beiratkozással jön létre és legfeljebb egy alkalommal, két félév időtartamra létesíthető. – A képzés befejezését követően a hallgatónak a megszerzett ismeretekről a kar kreditigazolást állít ki. – A részismeretek megszerzésére irányuló képzésbe felvett hallgató nem jogosult további párhuzamos, vagy vendéghallgatói jogviszony létesítésére, átvétel kezdeményezésére, támogatott képzésre átjelentkezni, önhibáján kívüli esetet kivéve jogviszonyát szüneteltetni.

 

A 2019/2020-as tanévre az SZTE TTIK meghirdet az alapszakokra – nappali vagy levelező tagozaton – a normál felvételi és a pótfelvételi eljárás után fennmaradó létszámkeret terhére - részismeretek megszerzése érdekében folytatott képzéseket, önköltséges formában. Az önköltség összege félévenként (a BSc képzések önköltségével összhangban) 10 felvett kredit alatt 150 000 (százötvenezer) Ft, 11 és 20 felvett kredit között 225 000 (kettőszázhuszonötezer) Ft, valamint 21 és 30 felvett kredit között 300 000 (háromszázezer) Ft.


A felvett hallgatók alapvetően a szak felvehető kurzusaiból választhatnak, egyéb nem szakos kurzusok felvétele kurzusfelvevő lappal történik. Az aktuális félévre vonatkozó kurzusok a http://www.sci.u-szeged.hu/hallgatoknak/haloterv/informatikai-intezet képzéseinél megtalálható hálótervekben tekinthetőek meg.

 

Kérjük, hogy a teljesítendő kurzusokat – meglévő végzettségei, és a későbbiekben elvégezni kívánt mesterszak figyelembe vétele mellett –, megelőzően egyeztesse az adott szak szerinti tanulmányi tanácsadó oktatóval!


RÉSZISMERETEK KÉPZÉS

FELVÉTELI ELJÁRÁS FELELŐS

EMAIL-CÍM

gazdaságinformatikus

Dr. Gombás Éva (62/54-4205)

gombas@inf.u-szeged.hu

mérnök informatikus

Dr. Kincses Zoltán (62/54-6719)

kincsesz@inf.u-szeged.hu

programtervező informatikus

Dr. Gombás Éva (62/54-4205)

gombas@inf.u-szeged.hu

Jelentkezési határidő 2019. augusztus 24.


A jelentkezési lap


Dr. Farsang Andrea

oktatási dékánhelyettes

 

Szeged, 2019. július 25.

Képgaléria

04.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • október 28.
  18:00 - 19:00
  Előadó: Prof. Dr. Csermely Péter Széchenyi-díjas magyar biokémikus, hálózatkutató
  További információ: www.pedagogiaiestek.hu
  A Mentor(h)áló és az IH közös rendezvénye
  Belépőjegy 2300 Ft, SZTE-kártyával, diákigazolvánnyal, pedagógusigazolvánnyal 1600 Ft
 • november 4.
  14:00 - 16:00
 • november 12.
  18:00 - 19:30
  Újabb 21. századi, mindannyiunkat érintő és érdeklő téma, újabb kivételes felkészültségű előadó a nagysikerű Pedagógiai esték színpadán - vendégünk Steigervald Krisztián generációkutató, marketing szakember!
  Steigervald Krisztián 1999 óta foglalkozik a generációkkal, szakdolgozatát is ebből írta a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán. Nyolc évig dolgozott vezetőként a piackutatással foglalkozó GfK-ban, majd 2011-ben megalapította saját tanácsadó és piackutató cégét, az Emocionális Marketing Kft-t. A cég az elmúlt 7 évben több mint 100 multinacionális cég sikeres partnere volt.
  Krisztián egyedülálló módon mind a 6 ma élő generációval foglalkozik üzleti szinten is, a cégeknek marketing és HR témában ad tanácsokat, tart intergenerációs tréningeket, fókuszcsoportokat, előadásokat és csapatépítő napot. Kedvenc területe a marketing-kutatás és a marketing-pszichológia új irányú használata és összekapcsolása.
  Krisztián emellett a Lánchíd Rádió marketing szakértője volt, az Üzlet&Pszichológia marketing-témájú szerzője, állandó meghívott előadó a Corvinuson és a pécsi Közgázon, oktató a BKF-en, valamint egyéni coach, okleveles brief-coach, life-coach. Végül és nem utolsósorban: nagyszerű előadó!
  Steigervald Krisztián előadását minden szülő, nagyszülő, pedagógus számára "KÖTELEZŐ" programként javasoljuk, de jó szívvel ajánljuk a fiatalabb generációk képviselőinek figyelmébe is.

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus