honlap-fej

"Young Chemical Influencer 2022" verseny

Az Európai Unió 2022-ben, az „Ifjúság Európai Éve” program keretében kiemelten kezeli az oktatás és az ifjúság kérdéskörét, mely a MAVESZ célkitűzései között is kiemelt szerepet kapott. Nemzetközi szervezetünk az ECEG (Európai Vegyipari Munkaadók Szövetsége – European Chemical Employers Group) a napokban ünnepelte alapításának 20. évfordulóját és kapcsolódva az EU programjához „Young Chemical Influencer 2022” címmel versenyt hirdetett.

A versenyen részt vehet minden olyan vegyész, vegyészmérnök egyetemi hallgató (B.Sc., M.Sc., Ph.D), aki EU állampolgár és nem múlt el 35 éves. A verseny lényege, hogy a résztvevők készítsenek egy maximum 1 perces Instagram és/vagy TikTok videót a kémia, vegyipar iránti elkötelezettségükről, népszerűsítendő az iparágunkat. A versenynek két fődíja van: a legtöbb kedvelést (lájkot) elérő versenyzőé, valamint a nemzetközi szakmai zsűri díja, ami a tartalmat értékeli. A népszerűségi verseny díja egy brüsszeli szakmai út, a szakmai zsűri által odaítélt díj egy 500 € értékű szakmai díj, melyet a nyertes az országa szövetségétől személyre szabottan kap meg.


A verseny az ECEG hivatalos Instagram és TikTok oldalán keresztül zajlik (@eceg_brussels) a következő hashtag-ekkel #EYY2022 and #YouthInChem22.


A verseny főoldala és további információk

Angol nyelvű pályázati kiírás

Friss hírek RSS

Friss hírek

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket

fb-logo in-logo yt-logo