TTIK Anekdota kötet


90 év, 90 anekdota. Ezzel a mottóval kezdte meg munkáját a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karának szerkesztő bizottsága, hogy összegyűjtse a Kar eddigi történetének legérdekesebb anekdotáit. A várakozáson felüli mennyiségű anyagból a most megjelent első válogatás adja közre talán a legmulatságosabbakat. A mókás történetek bizonyára nemcsak azok számára lesznek élvezetesek, akik még személyesen ismerhették a szereplőket, hanem azoknak is, akiknek mindez már a történelem részét képezi. A kötetben szereplő visszaemlékezések mellett számos képet, vicces rajzot és karikatúrát is találhat a kedves olvasó. (Szabó Péter Gábor írása)

Egy izgalmas válogatást közkincsé teszünk, mely letölthető itt: ”Szent-Györgyi Lovon?” elektronikus kiadvány.
Ezen kívül heti rendszerességgel közlünk egy-egy gyöngyszemet a kiadványból a Kar honlapján és facebook oldalán.

Amennyiben Ön támogatja a TTK Öregdiák alapítványt, megajándékozzuk egy nyomtatott, teljes kiadvánnyal!
Részletesebb információk: http://www.sci.u-szeged.hu/egyszazalek


Jó szórakozást kívánunk!

Képgaléria

02.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • október 28.
  18:00 - 19:00
  Előadó: Prof. Dr. Csermely Péter Széchenyi-díjas magyar biokémikus, hálózatkutató
  További információ: www.pedagogiaiestek.hu
  A Mentor(h)áló és az IH közös rendezvénye
  Belépőjegy 2300 Ft, SZTE-kártyával, diákigazolvánnyal, pedagógusigazolvánnyal 1600 Ft
 • november 4.
  14:00 - 16:00
 • november 12.
  18:00 - 19:30
  Újabb 21. századi, mindannyiunkat érintő és érdeklő téma, újabb kivételes felkészültségű előadó a nagysikerű Pedagógiai esték színpadán - vendégünk Steigervald Krisztián generációkutató, marketing szakember!
  Steigervald Krisztián 1999 óta foglalkozik a generációkkal, szakdolgozatát is ebből írta a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán. Nyolc évig dolgozott vezetőként a piackutatással foglalkozó GfK-ban, majd 2011-ben megalapította saját tanácsadó és piackutató cégét, az Emocionális Marketing Kft-t. A cég az elmúlt 7 évben több mint 100 multinacionális cég sikeres partnere volt.
  Krisztián egyedülálló módon mind a 6 ma élő generációval foglalkozik üzleti szinten is, a cégeknek marketing és HR témában ad tanácsokat, tart intergenerációs tréningeket, fókuszcsoportokat, előadásokat és csapatépítő napot. Kedvenc területe a marketing-kutatás és a marketing-pszichológia új irányú használata és összekapcsolása.
  Krisztián emellett a Lánchíd Rádió marketing szakértője volt, az Üzlet&Pszichológia marketing-témájú szerzője, állandó meghívott előadó a Corvinuson és a pécsi Közgázon, oktató a BKF-en, valamint egyéni coach, okleveles brief-coach, life-coach. Végül és nem utolsósorban: nagyszerű előadó!
  Steigervald Krisztián előadását minden szülő, nagyszülő, pedagógus számára "KÖTELEZŐ" programként javasoljuk, de jó szívvel ajánljuk a fiatalabb generációk képviselőinek figyelmébe is.

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus