Bezár

SZTEhírek

lc

Szegedre is begurul a Local Hero Tour!

Szegedre is begurul a Local Hero Tour!

2024. május 07.
2 perc

Az LHT május 15-én az SZTE-n teszi mindenkinek jobbá a napját játékokkal, számlanyitási lehetőséggel, kvízekkel, nyereményekkel, chill zone-nal, szóval nem lesz érdemes kimaradni a buliból.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

De mi vár rád pontosan a Local Hero Tour szegedi állomásán az SZTE TIK Kiállítótérben? A CIB például chill zone-nal készül, ahol kipróbálhatod, mennyire jó móka 2024-ben is a klasszikus Time Crisis arcade gép, és ha szeretnél, CIB ECO ForYou diákszámlát is nyithatsz kb. 20 perc alatt ajándék JBL gamer fülesért (a promócióról bővebben itt olvashatsz: cib.hu/diakszamla), plusz egy tokenért, mellyel extra nyereményekért guríthatsz a Nyertesek falán.

LHT24_SZTE

Az LHT-n azonban nem csak így szerezhetsz tokent, játszhatsz például kvízünkben is, ahol ha a legjobban teljesítesz, máris egy token üti a markodat. A nap folyamán kétszer is kvízezünk, szóval se búsulj, ha az első kvízre nem érsz oda.

Token jár azért is, ha kipróbálod összes játékunkat. Lesz mivel játszanod, ott lesz az EA Sports FC 24, a Mario Kart 8 Deluxe, ha pedig inkább mobilon játszanál, akkor a Call of Duty Warzone Mobile, a Wreckfest és a Grand Theft Auto Vice City Definitive Edition fognak rád szépen pislogni, hogy próbáld ki őket.

A Samsung fotós aktivitással csábít, alkoss nagyot az A szériás telefonok makrofotózási képességeivel vagy légy kreatív az S szériás telefonok Galaxy AI-jának csodáival, a határ a csillagos ég!

A MOL focizni hív, legalábbis a képernyőn, egy jóízű EA Sports FC 24 meccsel és egy vicces és pörgős Mario Kart 8 Deluxe versennyel nem nagyon lehet tévedni, ha jobbá akarod tenni a napodat.

És a Local Hero Tour csakis erről szól. Érezd nagyon jól magad, gyere a Szegedi Tudományegyetem TIK Kiállítóterébe május 15-én 14 és 20 óra között!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek