Elhalasztják az egyetemi hallgatói versenyeket az SZTE-n

Későbbi időpontokra halasztják az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság Kulturális Iroda által meghirdetett hallgatói versenyeket. Az egyetemistáknak szóló pályázatok jelentkezési határidejét határozatlan időre meghosszabbították.

Tekintettel a koronavírus fertőzés kapcsán kihirdetett országos veszélyhelyzetre, az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság Kulturális Iroda által meghirdetett Egyetemi Vers- és Prózamondó Versenyt és az Egyetemi Fotópályázat anyagából rendezett kiállítás megnyitóját a kiírásban szereplő időponthoz képest később tartják meg.


Az Egyetemi Szlogenpályázatra és az Egyetemi Verspályázatra készített anyagokat az oktatási szünet ideje alatt továbbra is folyamatosan várják elektronikusan a következő elérhetőségek bármelyikére: Tajti Gabriella: Tajti.Gabriella@rekt.szte.hu, Ferencz-Fehér Dorottya: Ferencz-Feher.Dorottya@rekt.szte.hu, Gellérfi Bence: Gellerfi.Bence@rekt.szte.hu.


A versenyek megtartásáról és a pályázati eredmények kihirdetésének időpontjáról a veszélyhelyzet elmúlta után és az oktatás hivatalos megkezdését követően értesítik a hallgatókat.


SZTEinfo

Képgaléria

04.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus