richter_anna_dij

Pályázati felhívás Richter Anna Díjra

Második alkalommal hirdették meg a Richter Anna Díjat, amelyre 2019. november 24-ig lehet pályázni 4 különböző kategóriában. A 4 millió forintos támogatás célja olyan újszerű ötletek támogatása, amelyek az oktatás, a kutatás, a gyógyítás, a gyógyszerészet területein innovatív módon járulnak hozzá az oktatás vagy az egészségügy fejlődéséhez.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is meghirdette a Richter Gedeon Nyrt. pályázatát, amelyre 4 különböző kategóriában nevezhetnek az érdeklődők innovatív ötletükkel vagy kutatásukkal. A Richter Anna Díjra a következő kategóriákban lehet pályázni:

- Orvosnő, vagy általa képviselt, maximum 5 fős csapat

- Egészségügyi szakdolgozó nő, vagy általa képviselt, maximum 5 fős csapat

- Gyógyszerész nő, vagy általa képviselt, maximum 5 fős csapat

- Pedagógus/tanár/kutató/hallgató nő, vagy általa képviselt, maximum 5 fős csapat


A pályázatok előválogatásában és a kategóriánként egy díjazott kiválasztásában a Richter Anna Díj öttagú zsűrije aktív szerepet vállal, a nagyközönség pedig online szavazással dönthet majd az ötödik díj sorsáról.

A Richter Anna Díj pályázatot első alkalommal 2018 októberében írták ki, amelyet már akkor is nagy érdeklődés övezett. A közel kétszáz beérkezett pályamű mindegyike figyelemreméltó munkáról tett tanúbizonyságot. A zsűri választása és a közönségszavazat eredményeként 2019 nyarán első ízben öt példaértékű projekt valósulhatott meg a Richter Gedeon Nyrt. 4 millió forintos támogatásával.


A pályázatok feltöltésének módjáról, valamint a legfontosabb információkról, hírekről a Richter Anna Díj hivatalos weboldalán tájékozódhat.

A pályázati feltételekről részletesen itt tájékozódhatnak az érdeklődők.

Képgaléria

03.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 17.
  12:30 - 14:30
 • február 17.
  18:00 - 19:00
  Dr. Somody Imre hosszú ideig szerepelt a leggazdagabb magyarok toplistáján, neve összeforrt a vagyonát megalapozó Plusssz pezsgőtablettával. Neve sokak számára csenghet ismerősen akár az egészségügy, a közgazdaságtan vagy a politika területéről is. A kilencvenes évek végére jutott a csúcsra; karitatív és üzleti tevékenységéért számos kimagasló kitüntetést kapott. Aztán a sikeres üzletembert egyre több anyagi kudarc érte, miközben elvált és súlyosan megbetegedett. Élete 2014-ben gyökeresen új fordulatot vett... Minderről szívesen osztja meg gondolatait a hallgatósággal.
  Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/SOMODY200217
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja
 • február 21.
  11:00 - 13:00

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus