2024. április 18., csütörtök
 
Facebook Instagram YouTube TikTok
 
 
 
 

nyito_DA

Bankkártyával is lehet fizetni az SZTE-n a DreamApply felvételi rendszerben

Az országban egyedülálló módon csak a Szegedi Tudományegyetemen fizethetnek bankkártyával a DreamApply online platformon az egyetemre jelentkező külföldi hallgatók.

A Szegedi Tudományegyetem DreamApply programban 2019. november 23-án indult el az integrált bankkártyás fizetési megoldás az SZTE-re jelentkező külföldi hallgatók számára. Az innovatív megoldás egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi az intézmény képzéseire való jelentkezést, a felvételi és képzési díjak befizetését. A DreamApply nevű rendszert több magyarországi egyetem is használja, azonban ezen a felületen csak a szegedi egyetemen érhető el az azonnali, bankkártyás fizetés.

 

A Szegedi Tudományegyetem iránt jelentős az érdeklődés a külföldi, leendő hallgatók körében: évről évre egyre többen adják be jelentkezésüket az intézménybe a világ számos országából. A 2019/2020-as tanévben több mint 4000 külföldi diák tanul az SZTE-n, akik a világ 115 országából érkeztek. A szegedi egyetem mindent megtesz azért, hogy a külföldről jelentkezők igényeit is magas fokon kiszolgálja, ezért is dolgozták ki az SZTE munkatársai azt a hatékony megoldást, amelynek köszönhetően a DreamApply programon keresztül megoldható a bankkártyás fizetés.


SZTEinfo

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket