Az NTP-HHTDK-18-0047 azonosító számú pályázat beszámolója

2018 november 22-én tíz szekcióban megtartottuk a 2019. évi OTDK helyi (egyetemi) diákköri konferencia aktuális fordulóját, amelyre hallgatóink összesen 70 dolgozattal neveztek. A dolgozatok kiváló színvonalának köszönhetően az elhangzott munkák nagy részét javasoltuk a 2019. évi országos konferencián való részvételre. A résztvevő hallgatókon kívül más hallgatók és oktatók is örvendetesen nagy számban hallgatták meg az előadásokat. A konferenciához programfüzetet készítettünk, melyben feltüntettük a támogató szervezet logóit.

 

A 2019 tavaszi OTDK-n a kar végül 92 dolgozattal vett részt, ezzel továbbra is az orszég egyik legnagyobb TDK-centrumának mondhatja magát. A dolgozatoknak több mint a fele ért el valamilyen díjat: 10 első, 18 második, 7 harmadik és 18 különdíj elosztásban. Egy hallgatónk Pro Sciencia Aranyérem kitüntetésben részesült.


NTP-HHTDK-18-0047

 

2019 tavaszán a pályázat keretében intézetenként tudományos előadássorozatot tartottunk, melyben helyi és meghívott előadók mutatták be tudományos eredményeiket és kísérelték meg a hallgatóságot a diákköri munkára motiválni. Az előadások után minden esetben lehetőség nyílott az előadókkal való kötetlen beszélgetésre is, ill. belső szakértőként minden esetben részt vettek az egyes intézeti felelősök is, akik praktikus információkkal is ellátták az érdeklődő hallgatóságot. Az előadássorozat nagy sikerrel valósult meg. Az előadásokon elsősorban a fő célközönség (pontenciális diákkörös hallgatók) vettek részt, de megjelentek oktató kollégák is.

 

A pályázat keretében 2018 szeptembertől kezdve szakkönyveket, irodaszereket szerezünk be a diákköri munka eredményesebbé tétele érdekében.

 
emet emmi ntp


Képgaléria

03.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • október 28.
  18:00 - 19:00
  Előadó: Prof. Dr. Csermely Péter Széchenyi-díjas magyar biokémikus, hálózatkutató
  További információ: www.pedagogiaiestek.hu
  A Mentor(h)áló és az IH közös rendezvénye
  Belépőjegy 2300 Ft, SZTE-kártyával, diákigazolvánnyal, pedagógusigazolvánnyal 1600 Ft
 • november 4.
  14:00 - 16:00
 • november 12.
  18:00 - 19:30
  Újabb 21. századi, mindannyiunkat érintő és érdeklő téma, újabb kivételes felkészültségű előadó a nagysikerű Pedagógiai esték színpadán - vendégünk Steigervald Krisztián generációkutató, marketing szakember!
  Steigervald Krisztián 1999 óta foglalkozik a generációkkal, szakdolgozatát is ebből írta a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán. Nyolc évig dolgozott vezetőként a piackutatással foglalkozó GfK-ban, majd 2011-ben megalapította saját tanácsadó és piackutató cégét, az Emocionális Marketing Kft-t. A cég az elmúlt 7 évben több mint 100 multinacionális cég sikeres partnere volt.
  Krisztián egyedülálló módon mind a 6 ma élő generációval foglalkozik üzleti szinten is, a cégeknek marketing és HR témában ad tanácsokat, tart intergenerációs tréningeket, fókuszcsoportokat, előadásokat és csapatépítő napot. Kedvenc területe a marketing-kutatás és a marketing-pszichológia új irányú használata és összekapcsolása.
  Krisztián emellett a Lánchíd Rádió marketing szakértője volt, az Üzlet&Pszichológia marketing-témájú szerzője, állandó meghívott előadó a Corvinuson és a pécsi Közgázon, oktató a BKF-en, valamint egyéni coach, okleveles brief-coach, life-coach. Végül és nem utolsósorban: nagyszerű előadó!
  Steigervald Krisztián előadását minden szülő, nagyszülő, pedagógus számára "KÖTELEZŐ" programként javasoljuk, de jó szívvel ajánljuk a fiatalabb generációk képviselőinek figyelmébe is.

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus